Menu
Hverdagen

Mørket

..er ved at være så fremherskende når sønnike går ud af døren klokken 7, at der skal kunstigt lys til for at vi kan se noget. Jeg har også tændt stearinlys her i køkkenet, for det er altså noget hyggeligere, at sidde og arbejde med lidt hyggebelysning omkring mig. Hvis solen kommer frem, slukkes de for så skal strålerene have lov til at danse ind gennem vores store vinduer.

Godmorgen. 🙂

0

8 kommentar

 • Helle K.
  27. september 2010 at 08:36

  Godmorgen og god dag 🙂
  Ja mørket er ved at vare længe om morgenen, jeg tænkte på det, da håndværkeren kørte kl. 6.30 – og jeg lå i mørket og lyttede 🙂

  Reply
  • Catarina
   27. september 2010 at 08:46

   @Helle K.: Tak – ja og det bliver kun mørkere og mørkere og om en månedes tid skal vi også stille uret én time tilbage. 😕

   Reply
 • Therese
  27. september 2010 at 11:36

  Pyha, godt jeg først står op på den anden side af klokken 9 😀
  Godmorgen til dig også.

  Reply
  • Catarina
   27. september 2010 at 11:47

   @Therese: Jeg kan ikke sove længe er simpelthen for meget A-mennesker. Ha’ en dejlig dag. 🙂

   Reply
 • Kaja
  27. september 2010 at 16:10

  Der ser vel nok hyggeligt ud hos dig. Vi har overhovedet ikke set solen i dag, men heldigvis har det holdt tørvejr, så vi har fået vores cykeltur.
  Jeg tænkte på, den der sukkerlage du laver til Mojito, ved du noget om, hvor lang holdbarhed den har.
  Hav en fortsat god dag.

  Reply
  • Catarina
   27. september 2010 at 16:29

   @Kaja: Her har det heldigvis også holdt tørt, men det har godt nok været noget gråt i dag.

   Dejligt med en cykeltur når vejret er til det. 🙂 Jeg snupper en i morgen.

   Det var en svær en…. men jeg kan da forestille mig at den kan holde ret så længe pga. alt detsukker der er i, men jeg må indrømme, jeg ved det ikke. Jeg har noget i køleskabet og der får det lov at stå til jeg engang skal bruge de igen, så må vi se hvornår det er. 🙂

   Reply
 • Fru E
  27. september 2010 at 18:31

  Ældste og jeg talte godt om mørket her til morgen. Den sniger sig ind på os lige så stille. De er noget hyggeligt ved det og omvendt også lidt tristhed over mørket. Har det ambivalent kan du nok regne ud.

  Reply
  • Catarina
   28. september 2010 at 07:32

   @Fru E: Du har det på samme måde som jeg – snes også det er hyggeligt fordi det så gir’ mulighed for at tænde stearinlys, men egentlig synes jeg bedst om de lange lyse sommeraftner. 😉

   Reply

Skriv en kommentar