Nu også med saftkoger

28. september 2010

Nu må jeg vist heller se at komme ud og få plukket alle mine hyldebær, så de kan blive smidt i gryden. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 28. september 2010 at 14:10

  Tillykke med vidunderet – jeg kan stadig huske, når min mor kogte sagt og jeg skulle åbne for slangen – det var jeg vild med 🙂

  • Reply Catarina 28. september 2010 at 15:12

   @Helle K.: Jeg kan også huske at min kor kogte saft. Jeg købte den over nettet og troede faktisk den var dyrere end den var. Bestilte søndag aften og fik den i dag. 🙂

 • Reply Ditte 28. september 2010 at 16:15

  Næh, hvor er den fin! Den skal nok levere mange liter god saft til familien. Skønt at kunne udnytte naturens ressourcer til sund og god hyldebærsaft, der er genial til supper og varme drikke når vinterens forkølelser (måske) sætter ind. God fornøjelse 🙂

  • Reply Catarina 28. september 2010 at 18:37

   @Ditte: Det er som først i år at jeg har tænkt tanken om at lave saft og sådan. Nu står den på saftlavning de næste dage indtil jeg ikke har flere hyldebær, derefter må vi se hvad jeg så finder på at bruge den til. 🙂

  Skriv gerne en kommentar