Menu
Motion

At tage tyren ved hornene

..var hvad jeg gjorde i dag. Jeg har jo igennem et par uger døjet med mine hofter/ryg og i dag gjorde jeg noget som jeg ellers har forsvoret ikke at gøre, nemlig at tage i et motionscenter for at komme til at styrketræne. Jeg er nu meldt ind i Fitness World og på tirsdag får jeg en personlig træner som skal gennemgå maskinerne og min krop :mrgreen: for at optimere min træning i maskinerne.

Fitness World

I dag nøjes jeg med at tage en lille tur på løbebåndet (30 minutter og kun sølle 5 km, det er ikke noget at prale af), 10 minutter (2 km) på trappemaskinen, samt 2000 meter i romaskinen. Det er også en masse hold man kan melde sig på, men det regner jeg nu ikke med at komme til at bruge. Nu glæder jeg til tirsdag og til at se det program der kommer ud af det og så må jeg vist heller afsted igen en af de næste dage.

0

1 kommentar

  • Måske jeg er tosset
    3. oktober 2010 at 17:18

    […] eg glæder mig til i morgen hvor jeg atter skal ind og piske min krops muskler igennem hos min nye samarbejdspartner. For i dag er der ingen ømhed at spore i mine nyopdagedet […]

    Reply

Skriv en kommentar