At tage tyren ved hornene

..var hvad jeg gjorde i dag. Jeg har jo igennem et par uger døjet med mine hofter/ryg og i dag gjorde jeg noget som jeg ellers har forsvoret ikke at gøre, nemlig at tage i et motionscenter for at komme til at styrketræne. Jeg er nu meldt ind i Fitness World og på tirsdag får jeg en personlig træner som skal gennemgå maskinerne og min krop :mrgreen: for at optimere min træning i maskinerne.

Fitness World

I dag nøjes jeg med at tage en lille tur på løbebåndet (30 minutter og kun sølle 5 km, det er ikke noget at prale af), 10 minutter (2 km) på trappemaskinen, samt 2000 meter i romaskinen. Det er også en masse hold man kan melde sig på, men det regner jeg nu ikke med at komme til at bruge. Nu glæder jeg til tirsdag og til at se det program der kommer ud af det og så må jeg vist heller afsted igen en af de næste dage.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
1 thought on “At tage tyren ved hornene”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.