Menu
Strøtanker...

En ny maske

Jeg tog jo dykkercertifikat helt tilbage i 1991 og dengang købet jeg en rigtig god maske og snorkel som jeg har haft rigtig meget glæde af igennem årene. Nu er den dog ved at været en smule træt i silikonen, og stod til en udskiftning. Så i dag da min dejlige mand og jeg var inde i byen, var jeg forbi Diving 2000, som var den butik hvorfra jeg også erhvervede mit certifikat der tilbage i ’91, og fik prøvet forskelige typer. Jeg valgte en maske af samme mærke som den gamle, da den simpelthen føltes bedre og mere “hjemmevandt” at have på.

Snorklen er også en ret så behagelig en, da mundstykket er en smule større og derved behøver jeg ikke bide så hårdt i den, for at holde den i munden og dermed slapper man mere af i kæbemusklerne, hvilket er godt når man snorkler, som jo er det jeg gør mest i nu.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

7 Kommentar

 • rejen
  2. oktober 2010 at 19:52

  Sikke en flot farve den har den maske….når man snorkler så er det mest i overfladen ?…..god fornøjelse med den nye maske….og god lørdag aften…

  SVAR
  • Catarina
   2. oktober 2010 at 21:24

   @rejen: Snorklen bruger man i overfladen, men man dykker også ned når man snorkler – det er nok 50/50 overflade under vand. 🙂

   God aften til dig. 🙂

   SVAR
 • Helle K.
  2. oktober 2010 at 20:16

  Den ligner den min søn brugte til undervandsrugby – din er bare meget mere fancy 🙂

  SVAR
  • Catarina
   2. oktober 2010 at 21:25

   @Helle K.: Jeg ved som ikke om den er fancy, den ligner den gamle ret meget, på nær at silikonen er gennemsigtig på den nye, det er den ikke på den gamle. 😀

   Undervandsrugby er eller noget af en “mandfolke” sport. Respekt. 🙂

   SVAR
 • Mette
  3. oktober 2010 at 09:46

  Flot udstyr som også kan bruges, når du skal pille løg 😉

  SVAR
  • Catarina
   3. oktober 2010 at 10:29

   @Mette: Tja, hvis jeg havde problemer i den retning. 😉

   SVAR
 • Catarina
  8. oktober 2010 at 07:52

  […] kommer den ikke under 23°. Det bliver så godt at komme ud og snorkle og ikke mindst prøve min nye maske […]

  SVAR

Skriv en kommentar