Menu
Hverdagen

En ny maske

Jeg tog jo dykkercertifikat helt tilbage i 1991 og dengang købet jeg en rigtig god maske og snorkel som jeg har haft rigtig meget glæde af igennem årene. Nu er den dog ved at været en smule træt i silikonen, og stod til en udskiftning. Så i dag da min dejlige mand og jeg var inde i byen, var jeg forbi Diving 2000, som var den butik hvorfra jeg også erhvervede mit certifikat der tilbage i ’91, og fik prøvet forskelige typer. Jeg valgte en maske af samme mærke som den gamle, da den simpelthen føltes bedre og mere “hjemmevandt” at have på.

Snorklen er også en ret så behagelig en, da mundstykket er en smule større og derved behøver jeg ikke bide så hårdt i den, for at holde den i munden og dermed slapper man mere af i kæbemusklerne, hvilket er godt når man snorkler, som jo er det jeg gør mest i nu.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

7 Kommentar

  • Catarina
    2. oktober 2010 at 21:24