En ny maske

2. oktober 2010

Jeg tog jo dykkercertifikat helt tilbage i 1991 og dengang købet jeg en rigtig god maske og snorkel som jeg har haft rigtig meget glæde af igennem årene. Nu er den dog ved at været en smule træt i silikonen, og stod til en udskiftning. Så i dag da min dejlige mand og jeg var inde i byen, var jeg forbi Diving 2000, som var den butik hvorfra jeg også erhvervede mit certifikat der tilbage i ’91, og fik prøvet forskelige typer. Jeg valgte en maske af samme mærke som den gamle, da den simpelthen føltes bedre og mere “hjemmevandt” at have på.

Snorklen er også en ret så behagelig en, da mundstykket er en smule større og derved behøver jeg ikke bide så hårdt i den, for at holde den i munden og dermed slapper man mere af i kæbemusklerne, hvilket er godt når man snorkler, som jo er det jeg gør mest i nu.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

7 kommentarer

 • Reply rejen 2. oktober 2010 at 19:52

  Sikke en flot farve den har den maske….når man snorkler så er det mest i overfladen ?…..god fornøjelse med den nye maske….og god lørdag aften…

  • Reply Catarina 2. oktober 2010 at 21:24

   @rejen: Snorklen bruger man i overfladen, men man dykker også ned når man snorkler – det er nok 50/50 overflade under vand. 🙂

   God aften til dig. 🙂

 • Reply Helle K. 2. oktober 2010 at 20:16

  Den ligner den min søn brugte til undervandsrugby – din er bare meget mere fancy 🙂

  • Reply Catarina 2. oktober 2010 at 21:25

   @Helle K.: Jeg ved som ikke om den er fancy, den ligner den gamle ret meget, på nær at silikonen er gennemsigtig på den nye, det er den ikke på den gamle. 😀

   Undervandsrugby er eller noget af en “mandfolke” sport. Respekt. 🙂

 • Reply Mette 3. oktober 2010 at 09:46

  Flot udstyr som også kan bruges, når du skal pille løg 😉

  • Reply Catarina 3. oktober 2010 at 10:29

   @Mette: Tja, hvis jeg havde problemer i den retning. 😉

 • Reply Catarina 8. oktober 2010 at 07:52

  […] kommer den ikke under 23°. Det bliver så godt at komme ud og snorkle og ikke mindst prøve min nye maske […]

 • Skriv gerne en kommentar