For aller sidste gang, her på bloggen

2. oktober 2010

Jeg har stadig en pc til salg og hvis der er nogle der er interesseret så kan I bare skrive til mig. Det er sidste gang den kommer på bloggen, for i næste uge ryger den i Gul & Gratis. 😀

Du kan se den her.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Anita 2. oktober 2010 at 13:27

  Jeg vil sige, at vi egentlig godt kunne have haft brug for den ligenu, hvor yngstebarnet har ødelagt min bærbare, men jeg har fået at vide, at jeg skal slå bak (det var noget med pris, alder og manglende garanti), så jeg tør snart ikke andet, men jeg håber meget, du kommer af med den for det er en fin sag, synes jeg 🙂

  • Reply Catarina 2. oktober 2010 at 13:55

   @Anita: Aii hvor træls at den er ødelagt. 🙁

   Ja, maskinen fejler ikke noget og den er blevet passet og plejet af mig og kun brugt af mig. 🙂

   Det er i hvert fald synd at den bare står og ikke bliver brugt, det er den for god til.

  Skriv gerne en kommentar