Hyggelørdag

2. oktober 2010

Da jeg skulle ud af sengen her til morgen opdagede jeg, at jeg havde nogle muskler i min maveregion, som jeg ikke tidligere har lagt mærket til var der. 😉 Jeg er lettere øm oven på træningen i går, men det er kun dejligt for så virker træningen som den skal. 😉

Min elskede mand og jeg har lige hygget med morgenmad og kaffe/te, sønnike har vi endnu ikke hørt eller set noget til, og der går nok en rum tid inden vi gør det. Det er jo trods alt weekend.

Denne lørdag har vi ingen planer eller festivitas vi skal deltage i, så dagen bliver lige efter mit hoved, nemlig en af den der slags, hvor vi bare kan gør hvad vi lige får lyst til. Dejligt!

Godmorgen. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Trine 2. oktober 2010 at 09:53

  Godmorgen. Skønt at mærke muskler, som man ikke har mærket noget til før 🙂
  God weekend til dig og dine.

  • Reply Catarina 2. oktober 2010 at 12:53

   @Trine: Jeg kan mærke dem selv når jeg griner. 😆

   Også en god weekend til dig. 🙂

 • Reply Therese 2. oktober 2010 at 11:04

  Godmorgen Catarina. Der er ikke noget så dejligt, som at opdage nye muskler 😀 Skønt.
  God lørdag til dig.

  • Reply Catarina 2. oktober 2010 at 12:54

   @Therese: Nope, man blir’ simpelthen i så godt humør. 😀

   En god lørdag til dig og Kjærsten. 🙂

 • Reply Fru E 2. oktober 2010 at 11:32

  Samme type lørdag har vi her. Om lidt kører vi et smut til Odense og hygger lidt og aftenen står på….tja. Hvem ved 🙂

  God weekend.

  • Reply Catarina 2. oktober 2010 at 12:55

   @Fru E: Vi er lige kommet hjem fra en hyggelig shoppingtur til Odense. 😉

   God weekend. 🙂

 • Reply Måske jeg er tosset 3. oktober 2010 at 17:21

  […] .. men for pokker hvor jeg glæder mig til i morgen hvor jeg atter skal ind og piske min krops muskler igennem hos min nye samarbejdspartner. For i dag er der ingen ømhed at spore i mine nyopdagedet mavemuskler. […]

 • Leave a Reply