Dagens program

6. oktober 2010

Sønnike er for længst sendt af sted og jeg har nu også fået spist min morgenmad, som bestod af havregryn med svedsker og skummetmælk. Inden længe tror jeg at jeg vil pakke min sportstaske og smutte ind og få svedt lidt, inden jeg senere i eftermiddag skal til samtale i Jobcentret. Dagens motionsprogram ser således ud:

– 10 min. opvarming (let løb på løbebånd)
– 20 min. intervalløb på løbebånd 30 sek. moderat tempo 1 min. højt tempo
– 4 maskiner til arme (3 sæt på hver 10)
– 2 maskiner til mave (3 sæt på hver 10)

Og som afslutning, et par maveøvelser med bold.

Godmorgen. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 6. oktober 2010 at 08:02

  God dag – med motion, samtale og hvad dagen ellers byder dig 🙂

  • Reply Catarina 6. oktober 2010 at 11:13

   @Helle K: Tak og i lige måde. 🙂

 • Reply Rejen 6. oktober 2010 at 11:17

  God fornøjelse med dagens program….;-D

  • Reply Catarina 6. oktober 2010 at 11:35

   @Rejen: Tak det var en god omgang. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.