Jeg havde styr på det

6. oktober 2010

..sagde min søde sagsbehandler nede på Jobcentret, men det regnede jeg nu også med jeg havde. Har jo altid styr på mine ting. 😀

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Rejen 6. oktober 2010 at 15:53

  Ok det var godt, så er alting under kontrol….;-D

  • Reply Catarina 6. oktober 2010 at 17:04

   @Rejen: Præcis. 😀

 • Reply Helle K. 6. oktober 2010 at 16:04

  Selvfølgelig havde du det 🙂

  • Reply Catarina 6. oktober 2010 at 17:04

   @Helle K.: Som altid. 😉

 • Reply Bente 6. oktober 2010 at 22:03

  Ja da, hvad pokker havde hun ellers troet 😀

  • Reply Catarina 7. oktober 2010 at 07:12

   @Bente: Hun møder nok nogle (eller mange) som ikke har. 🙂

 • Reply Therese 6. oktober 2010 at 23:59

  Det var dejligt. Så ingen underlige kurser og aktivering til dig, endnu ? 🙂

  • Reply Catarina 7. oktober 2010 at 07:14

   @Therese: Jow, det er jo blevet den tid, men jeg må godt finde en virksomhed selv og tilbyde mig til dem, eller kommer jeg bare på et lille jobsøgningskursus, så faktisk ikke nogen slem ting. Har faktisk et par virksomheder som jeg godt vil arbejde for og har dermed tænkt mig at tilbyde mig gratis. 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.