Menu
Dagligdagen

Travlhed

Vaskemaskinen har snurret lystigt og strygebunken er blevet en hel del mindre og lige om lidt er jeg færdig. Jeg er egentlig ikke ret vild med at stryge, men jeg elsker tøjet når det er fint, glat og nystrøjet.

Om lidt vil jeg smutte op og proviantere og så skal jeg ellers have gang i den store gryde, for en god gedin omgang kødsovs, med løg, gulerødder og bladselleri skal laves, så der er til måde spaghetti, lasagne og fryseren.

Hep, set i gang Catarina. 😀

10 kommentar

 • Therese
  7. oktober 2010 at 10:48

  Wow, du er aktiv. Sådan ! 🙂

  Reply
  • Catarina
   7. oktober 2010 at 10:52

   @Therese: Engang imellem er jeg jo nød til til være det. 😀

   Reply
 • Rejen
  7. oktober 2010 at 10:48

  Huhej afsted det går….sikke travlt du har og sikke en masse du får nået…god dag til dig…

  Reply
  • Catarina
   7. oktober 2010 at 10:53

   @Rejen: Jepper – det går strygende. 😆 God dag til dig. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  7. oktober 2010 at 11:49

  og lidt mere hep fra mig 🙂
  Jeg har stort set ikke noget tøj, som kræver strygning – jeg hader det… manden og børnene har altid selv strøget af samme grund. Men jeg stryger, hvis jeg skal i byen og jeg skal i noget tøj, som kræver strygning – jeg er jo ikke en totalt sjuske 😉
  Sådan en omgang kødsovs er genial – vi fik lasagne i sidste uge – selv om min bedre halvdel ikke er totalt vild med det..

  Reply
  • Catarina
   7. oktober 2010 at 15:03

   @Helle K.: Jeg stryger som regel også først når eg skal have tøjet på. 😉 Men nogle gange stryger jeg alt, for så nyder jeg bare at kunne tage det fra skabet og smutte i det.

   Her elsker de lasagne, eller også er de bare glade for når jeg laver mad. 😆

   Reply
 • Jonna
  7. oktober 2010 at 19:47

  Det er en god ide at lave meget så der til fryserne også.Jeg holder meget af at kan hente noget der, når der er travlt.Stryge er jeg ikke så vild med, men rulle det kan jeg godt lide elsker ny rullet sengetøj.

  Reply
  • Catarina
   7. oktober 2010 at 20:59

   @Jonna: Jeg er også vild med bare at kunne gå ned og hente og ikke skulle bruge timer på at stå og kokkerere. 😀

   Aiii det havde eg helt glemt – jeg har ikke rullet siden jeg boede i lejlighed, hvor der i vaskeriet var en super god rulle. Alle due, sengetøj og andet som kunne gå deri, blev rullet. 🙂

   Reply
 • Fossdal
  7. oktober 2010 at 20:07

  Tak for tippet med store portioner, så der både er til spaghetti og lasagne. Det har jeg aldrig tænkt på.

  Reply
  • Catarina
   7. oktober 2010 at 21:01

   @Fossdal: Velkommen til siden her og velbekomme. 🙂 Det er nemlig altid dejligt at have til en anden lejlighed. Jeg plejer at lave af 3 kg. kød, 1 1/2 kg. gulerødder og 500g bladselleri, dertil tomat, hvidløg, alm løg, rødvin og krydderier. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar