Menu
Teknologi

Fotokonkurrence

En af mine absolutte yndlingsblogs, nemlig Fotomalia, har i dag skudt en fotokonkurrence i gang. Hvis jeg når det, jeg skal jo på ferie, så vil jeg prøve om jeg kan nå at deltage, men ellers vil jeg da gerne deltage en anden gang. Jeg glæder mig rigtig meget til at se de mange billeder, der med tiden, komme til at ligge i Fotomalias “Hall of Fame”.

Brian fra Fotomalia beskriver hvorfor han selv af og til deltager i fotokonkurencer:

Personligt syntes jeg det kan være spændende at deltage i konkurrencer, da det kan udfordre ens evner og sætte fantasien på arbejde. Jeg deltager selv i konkurrencer en gang i mellem, har b.la. tidligere sendt billeder ind til BBC Wildlife Photographer of the year (og fået flere af mine billeder videre) og så har jeg selvfølgelig også deltaget i “The Nactus Award” (verdens største herpetologiske fotokonkurrence) som jeg vandt i 2006, hvilket sendte mig på en fantastisk ekspedition til Gabon…..

Kik forbi Fotomalias blog, den er helt sikkert et besøg værd. Og deltag gene i konkurrencen.

0

4 kommentar

 • Rejen
  8. oktober 2010 at 12:24

  Catarine det kunne da være sjovt at prøve at være med engang imellem, og få lidt udfordringer….tak for tippet og god ferie….

  Reply
  • Catarina
   8. oktober 2010 at 12:35

   @Rejen: Velbekomme og ja, jeg regner med at være med på et tispunkt. 😉

   Reply
 • Therese
  8. oktober 2010 at 13:06

  Sejt. Det kunne da være man skulle deltage på et tidspunkt 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. oktober 2010 at 14:04

   @Therese: Det synes jeg da du skulle. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar