Fotokonkurrence

8. oktober 2010

En af mine absolutte yndlingsblogs, nemlig Fotomalia, har i dag skudt en fotokonkurrence i gang. Hvis jeg når det, jeg skal jo på ferie, så vil jeg prøve om jeg kan nå at deltage, men ellers vil jeg da gerne deltage en anden gang. Jeg glæder mig rigtig meget til at se de mange billeder, der med tiden, komme til at ligge i Fotomalias “Hall of Fame”.

Brian fra Fotomalia beskriver hvorfor han selv af og til deltager i fotokonkurencer:

Personligt syntes jeg det kan være spændende at deltage i konkurrencer, da det kan udfordre ens evner og sætte fantasien på arbejde. Jeg deltager selv i konkurrencer en gang i mellem, har b.la. tidligere sendt billeder ind til BBC Wildlife Photographer of the year (og fået flere af mine billeder videre) og så har jeg selvfølgelig også deltaget i “The Nactus Award” (verdens største herpetologiske fotokonkurrence) som jeg vandt i 2006, hvilket sendte mig på en fantastisk ekspedition til Gabon…..

Kik forbi Fotomalias blog, den er helt sikkert et besøg værd. Og deltag gene i konkurrencen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Rejen 8. oktober 2010 at 12:24

  Catarine det kunne da være sjovt at prøve at være med engang imellem, og få lidt udfordringer….tak for tippet og god ferie….

  • Reply Catarina 8. oktober 2010 at 12:35

   @Rejen: Velbekomme og ja, jeg regner med at være med på et tispunkt. 😉

 • Reply Therese 8. oktober 2010 at 13:06

  Sejt. Det kunne da være man skulle deltage på et tidspunkt 🙂

  • Reply Catarina 8. oktober 2010 at 14:04

   @Therese: Det synes jeg da du skulle. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.