Menu
Familieliv

Lige om snart

Så vare det ikke længe inden jeg kan indløse fødselsdagsgave fra min elskede mand. Nøj, hvor har jeg glædet mig. Lige siden jag fik gaven, har jeg på det nærmeste talt dagene til jeg skulle ned og mærke varmen, se solen skinne fra en smuk blå himmel og mærke det lune havvand omkring min krop. Billetterne er nu printet, pas og lidt penge til drikkepenge, er klar og jeg er også ved at være det. Sommertøjet er atter fundet frem og det samme er sandalerne, nu mangler jeg kun at smide det hele ned i en kuffert.

I morgen, omkring middag, flyver Søren og jeg nemlig ned til dejlige sommerlige Sharm el-Sheikh på spidsen af Sinaihalvøen i Egypten. Lige nu er temperaturen dernede lidt over 30° om dagen og om natten kommer den ikke under 23°. Det bliver så godt at komme ud og snorkle og ikke mindst prøve min nye maske rigtigt.

Jeg har også været ude og købe en svømmetrøje, så jeg ikke bliver forbrændt, når jeg snorkler. Jeg skal jo passe på min hud og selvom, der er noget der hedder vandfast solcreme, ja så er den altså heller ikke mere vandfast, end at den stille og roligt vaskes af når jeg bader. Så… better safe than sorry. 🙂

Det kan godt være jeg ikke er den mest tjekkede sild i vandet med sådan én svømmetrøje på, men heller være utjekket nu end ende som en rynket rosin når jeg bliver gammel.

Mens Søren og jeg er på fødselsdagsferie, flytte mine forældre ind her hos os og sørger for, at Christian får noget ordentligt mad, samt at huset er beboet i dagtimerne, hvor Sønnike jo er i skole.

Kom nu lørdag, nu kan jag altså ikke vente længere. 🙂

19 kommentar

  • Catarina
    8. oktober 2010 at 08:52