Så skete det

17. oktober 2010

Efter en nat hvor jeg ikke synes jeg kunne holde varmen, er min skønne varmeregulerende silke sommerdyne, blevet byttet ud med min vinterdyne. Jeg elsker ellers min sommerdyne for dens tyndhed og lethed, men nu bliver den vasket og senere lagt væk til sommeren atter banker på den danske dør.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

1 kommentarer

  • Reply Catarina 3. november 2010 at 11:11

    […] den 17. oktober skiftede jeg min ellers så super skønne sommer-silkedyne ud med min vanelige dyne, af den simple […]

  • Skriv gerne en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.