Så skete det

17. oktober 2010

Efter en nat hvor jeg ikke synes jeg kunne holde varmen, er min skønne varmeregulerende silke sommerdyne, blevet byttet ud med min vinterdyne. Jeg elsker ellers min sommerdyne for dens tyndhed og lethed, men nu bliver den vasket og senere lagt væk til sommeren atter banker på den danske dør.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Catarina 3. november 2010 at 11:11

    […] den 17. oktober skiftede jeg min ellers så super skønne sommer-silkedyne ud med min vanelige dyne, af den simple […]

  • Skriv en kommentar