Blogtræf

20. oktober 2010

Så er der endnu et blogtræf i København, denne gang den 13. november 2010. Jeg har kun været til et enkelt derover i staden, og det er ved at være små to år siden, men jeg mindes det stadig, som et rigtigt hyggeligt træf. Dennegang har jeg har valgt at slå to fluer med et smæk, nu jeg alligevel skal over broen, så jeg smutter forbi søde Pia også.

Hvis du også har lyst til at deltage i træffet, så er det Jens der styre tilmeldingen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

11 kommentarer

 • Reply Bente 20. oktober 2010 at 14:12

  I må hygge jer rigtig meget! Øv, hvor er det ærgerligt, at jeg ikke kan komme :-(.

  • Reply Catarina 20. oktober 2010 at 14:58

   @Bente: JA, det er lidt øv at du ikke kan komme. 🙁 Men forhåbentlig ses vi en anden gang. 🙂

 • Reply Jens 20. oktober 2010 at 16:41

  Tak for reklamen! Det kunne være hyggeligt, hvis der lige kom et par stykker mere….. 😀

  • Reply Catarina 20. oktober 2010 at 17:12

   @Jens: Velbekomme. 🙂 Ja et par stykker til kunne være rigtigt hyggeligt. 🙂

 • Reply Fru E 20. oktober 2010 at 19:43

  Her står den på 17 års fødselsdag den weekend, så det er ikke en mulighed for mig. God fornøjelse 🙂

  • Reply Catarina 21. oktober 2010 at 08:11

   @Fru E: Tak skal du have og go’ fødselsdag. 🙂

 • Reply Hege 20. oktober 2010 at 21:17

  Jeg har sagt at jeg skal forsøke å komme, men jeg holder på å få litt kalde føtter. Vi har våre to små den helgen. Thv sier han kan være hjemme med dem, men det har ikke jeg lyst til. Så har vi liksom tenkt å ta en Københavnertur med ungene, – men altså: For en helg! Skal-skal ikke? Der er vi nå. Det hadde vært så hyggelig.

  • Reply Catarina 21. oktober 2010 at 08:13

   @Hege: åhh kom da med dem alle sammen, det kunne nemlig være såååå hyggeligt Hege. Jeg ville glæde mig til at møde jer igen. 🙂

 • Reply Pia 21. oktober 2010 at 20:07

  Jeg glæder mig SÅ meget til at se dig:o)))))))

  • Reply Catarina 22. oktober 2010 at 07:18

   @Pia: Lige over. 😀

 • Reply Catarina 9. november 2010 at 20:14

  […] kommende weekend skal jeg til blogtræf i København og når jeg nu er på de kanter, så skal ældste sønnen også lige have et knus og […]

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.