Menu
Familieliv

Film wekend

I aftes hvor vinde susede og regnen piskede mod ruderne, blev dyner og tæpper slæbt ind i sofaen, for der stod filaften på programmet. Både Søren og jeg har læst Millennium trilogien af Stieg Larsson, men ingen af os har endnu set filmene. Sønnike har æret så sød at forære mig dem alle tre i fødselsdagsgave og i aftes skulle vi se den første. Jeg må sige, at jeg blev ikke skuffet, den lever rigtigt flot op til bogen og Lisbeth Salander, spille jo helt fabelagtigt af Noomi Rapace.

Vi regner med, at næste flm ryger i DVD’en i aften og det kunne godt ende med at det bliver en rigtig film weekend

0

8 kommentar

 • Michael Hanmann
  23. oktober 2010 at 08:43

  Både bøger og film holder Catarina, vi var i Stockholm sidste sommer, der er lavet en såkaldt Blomquist, Sallander rute, hvor man kan se hvor de bor i filmen, vi så også den lejlighed Lisbeth køber for Wennerstrøms penge i Fiskergatan, med udsigt lige ud over vandet.
  God Lørdag.

  Reply
  • Catarina
   23. oktober 2010 at 12:08

   @Michael Hanmann: Bøgerne og i hvert fald et’eren holder. Jeg glæder mig vildt meget til at se to’eren, og hvis de godt tagter fra et’eren fortsætter, så holder den også.

   Jeg vidste ikke at de også der havde lavet et bytur ud af det lige som i Paris med Da Vinci Mysteriet. Ja, der er mange måder at tjene pege på. 😉

   God lørdag.

   Reply
 • Pia
  23. oktober 2010 at 09:56

  Fabelagtige bøger, jeg har desværre de to sidste film tilgode, men kan de leve op til etteren, så har jeg bestemt noget at glæde mig til.
  God weekend smukke veninde.

  Reply
  • Catarina
   23. oktober 2010 at 12:11

   @Pia: Hejsa søtte. Jeg kan da tage dem med over når jeg kommer over til dig den 13. november. 🙂

   God weekend til dig også.

   Reply
 • Helle K.
  23. oktober 2010 at 13:30

  Jeg har også de tre film liggende… har set den første, men vil se dem alle tre i rap 🙂 Den første er god – det er Niels Arden Oplev, som har instrueret – jeg har hørt, at man godt kan se, at der er skiftet instruktør til de to sidste.
  Man kan forøvrigt købe dem med mere indhold nu …. skulle vist have været vist som tv-serie eller noget.

  Reply
  • Catarina
   23. oktober 2010 at 14:05

   @Helle K.: Det er også derfor at vi ser dem denne weekend. Men vil god ikke sidde en 7 timer og se film, for så bliver jeg ør, en hver dag er dejligt. 🙂

   Jeg har godt hørt at de var tiltænkt som tv-serie, men jeg synes ny meget godt om dem som spillefilm.

   Jeg er spændt på at se om jeg kan fornemme at der er skiftet instruktør når jeg senere skal se den næste. 🙂

   Reply
 • Bente
  23. oktober 2010 at 22:10

  Du giver mig helt lyst til et gensyn med filmene ;-). Har set dem alle tre i biffen (og har blogget om den første her). Eteren vandt efter min mening ved filmatiseringen, fordi der blev skåret meget fyld fra (alt det en god redaktør burde have fjernet i bogen).

  Reply
  • Catarina
   24. oktober 2010 at 08:09

   @Bente: Jeg synes alle tre er gode. Etteren er som du skriver den der er filmet/skåret bedst, toeren kunne godt have været e anelse længer, der synes jeg at for mange detaljer gik tab og treeren er lige til pas, ikke noget af alt det der fnider fnader med Erickas jobskifte, som egentlig er uvæsentlig. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar