Menu
Hos os

Film wekend

I aftes hvor vinde susede og regnen piskede mod ruderne, blev dyner og tæpper slæbt ind i sofaen, for der stod filaften på programmet. Både Søren og jeg har læst Millennium trilogien af Stieg Larsson, men ingen af os har endnu set filmene. Sønnike har æret så sød at forære mig dem alle tre i fødselsdagsgave og i aftes skulle vi se den første. Jeg må sige, at jeg blev ikke skuffet, den lever rigtigt flot op til bogen og Lisbeth Salander, spille jo helt fabelagtigt af Noomi Rapace.

Vi regner med, at næste flm ryger i DVD’en i aften og det kunne godt ende med at det bliver en rigtig film weekend


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

  • Catarina
    23. oktober 2010 at 12:08