Marathon filmaften

Efter aftensmaden i aftes, satte vi os alle til rette foran flimmerkassen med de sidste to film af Millennium trilogien af Stieg Larsson liggende klar. Efter toeren, holdt vi lige en lille tisse/opfyldningspause inden vi satte treeren på.

Jeg er slet ikke skuffet over filmatisereingen af bøgerne, for resultatet er faktisk rigtigt godt. Etteren er den der er filmet/skåret bedst og som nok også er den som jeg synes bedst om. Toeren kunne godt have været en anelse længer, jeg synes, at for mange detaljer er gået tab ikke at den skulle være lige så lang som etteren, men bare en 20 minutters tid længere. Treeren er lige til pas, ikke noget af alt det der fnider fnader med Erickas jobskifte, som egentlig er uvæsentlig, for handlingen.

Hvis du ikke allerede (ja, for vi er lidt langsomme til at få set film herhjemme) har set filmene og læs bøgerne, så kan jeg helt klart anbefale dig at gå igang. Indimellem var læsningen af bøgerne så grum at jeg næsten fik det dårligt og sådan var det også passager i filmene som fik de følelser frem. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
6 thoughts on “Marathon filmaften”

  • @Fossdal: Jeg er glad for at eg læste bøgerne først, tror nemlig ikke jeg ville kunne tage mig sammen til at læse dem bagefter. 😉

   God fornøjelse når du på et tidspunkt går i gang. 🙂

  • @Fisker & Fernández: Jeg er ikke den der ejer en bunke DVD film, har faktisk kun 6 og alle er nogle jeg har fået i gave. Men dem her, dem er jeg rigtig glad for at have, for det er helt sikker film jeg gerne vil gense engang igen. 🙂

  • @Fru E: Ok, du er faktisk den første jeg høre som synes bøgerne var kedelige. Selv vores ældste synes om bøgerne. :)’

   Men heldigvis finder der mange andre gode bøger og smag og behag er jo forskellig. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.