Menu
Kunst, kultur, sport & restaurantbesøg

Marathon filmaften

Efter aftensmaden i aftes, satte vi os alle til rette foran flimmerkassen med de sidste to film af Millennium trilogien af Stieg Larsson liggende klar. Efter toeren, holdt vi lige en lille tisse/opfyldningspause inden vi satte treeren på.

Jeg er slet ikke skuffet over filmatisereingen af bøgerne, for resultatet er faktisk rigtigt godt. Etteren er den der er filmet/skåret bedst og som nok også er den som jeg synes bedst om. Toeren kunne godt have været en anelse længer, jeg synes, at for mange detaljer er gået tab ikke at den skulle være lige så lang som etteren, men bare en 20 minutters tid længere. Treeren er lige til pas, ikke noget af alt det der fnider fnader med Erickas jobskifte, som egentlig er uvæsentlig, for handlingen.

Hvis du ikke allerede (ja, for vi er lidt langsomme til at få set film herhjemme) har set filmene og læs bøgerne, så kan jeg helt klart anbefale dig at gå igang. Indimellem var læsningen af bøgerne så grum at jeg næsten fik det dårligt og sådan var det også passager i filmene som fik de følelser frem. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

6 Kommentar

  • Catarina
    24. oktober 2010 at 10:11