Her hygges

25. oktober 2010

Alle mand er hjemme og middagen er indtaget. Nu nyder jeg ilden i brændeovnen og indimellem lytter jeg også til vindens susen og priser mig lykkelig over at huset er hult og fyldt med kærlighed. Frisk te og kaffe er i krusene og nyhedderne køre i baggrunden, egentlig er de danske nyheder ret Se og Hør agtige, jeg er mest til Deadline og Udland på DR2.

Nu vil jeg hygge videre – ha’ en dejlig mandagaften. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Trine 25. oktober 2010 at 18:55

  Hvor ser det bare hyggeligt ud. Ja, Deadline og Udland hører også til mine favoritter, når det gælder nyheder i tv.
  Rigtig god aften.

  • Reply Catarina 25. oktober 2010 at 19:19

   @Trine: Og rigtig meget i lige måde. 🙂

 • Reply Annette's space 25. oktober 2010 at 22:12

  Der er da ikke noget så hyggeligt som ild, allemandihus, kaffe og the….så pyt med nyhederne….Du har basis i orden 😀

  • Reply Catarina 26. oktober 2010 at 07:22

   @Annette’s space: Præcis og der blev hygget igennem. 🙂

 • Reply Pia 25. oktober 2010 at 22:24

  Sidder lig her og snupper en tur foran jeres brændeovn, inden det kolde soverum kalder:o)

  • Reply Catarina 26. oktober 2010 at 07:22

   @Pia: Du er altid velkommen søde. 🙂

  Skriv en kommentar