Menu
Teknologi

Jeg har ikke ét

Fotomalia.dk har igen skudt en fotokonkurrence igang og denne gang regner jeg med at være med. Emnet for konkurrencen er: “Det bedste billede” og nu har jeg kikke mine bedste billeder igennem et utal af gange og ved du hvad? lige pludselig synes jeg slet ikke at nogle at mine billeder er gode. Jeg har sågar være ude i, at overveje om jeg skulle snuppe kameraet og smutte ud og skyde nogle nye. Er det ikke bare forfærdeligt, at jeg kan nå der til. Jeg ved jo godt at jeg har nogle gode billeder, men altså…. at skulle vælge ét og så sige – det er her mit bedste billede, det er altså skide svært. 😉

Nå men jeg har nu kikket arkivet igennem endnu engang og har fundet fire billeder som jeg synes er ok, nu skal jeg så bare lige vælge hvilket et jeg synes er det bedste. 🙂 For en i hulen da osse.

0

14 kommentar

 • Helle K.
  26. oktober 2010 at 14:59

  Noget af et dillemma. Jeg har selv prøvet det. Jeg overvejer en lokal konkurrence – billedet skal være her fra kommunen, men jeg synes heller ikke, at jeg har et godt eller nogle gode billeder – og det er jo pjat, der er jo altid noget som kan bruges.

  Du kunne måske printe de fire billeder og stille dem, så du kaster et blik på dem engang imellem, måske kan det give sig større fornemmelse for dit bedste? Jeg synes, at man kan se for meget og så længe, at det hele bliver uegnet.

  Reply
  • Catarina
   26. oktober 2010 at 15:02

   @Helle K.: Ja, jeg har som overvejet at printe de 4 ud og så se hvad familien siger til dem og der er nogle et de synes er bedst og hvorfor. 😉

   Du har da vildt mange billeder fra jeres kommune af og de er skisme da alle, altså dem jeg har set, skide gode. Send du bare et billede ind og nu vi er ved det, hvorfor ikke sende et af dine vildt gode macro eller ko billeder ind til Fotomalias konkurrende. For der skal du da også deltage ikke? 🙂

   Reply
 • Rejen
  26. oktober 2010 at 15:24

  du har da mange super og brandgode billeder , men derfor kan det jo godt være svært at vælge et man synes er det allerbedste…;-D

  Reply
  • Catarina
   26. oktober 2010 at 15:28

   @Rejen: Det er lige præcis det er problemet. Jeg ved jo godt at jeg har nogle gode, men det aller bedste, har jeg det og hvilket er det. 😉

   PS. du skal da også deltage i konkurrenden ikke – eller det forventer jeg du gør. 😀

   Reply
 • Helle K.
  26. oktober 2010 at 15:30

  Catarina – jeg synes altså slet ikke jeg er i den liga, som fotomalia kræver.

  Reply
  • Catarina
   26. oktober 2010 at 15:40

   @Helle K.: Liga, altså hvor har du læst om deres krav? Og dine billeder og husk jeg har set rigtig mange af den – de er skide gode – kom nu søde, find det allerbedste billede og deltag, jeg deltager jo også – det eneste vi har at tabe er; INGEN TING. Vi kan endda ende med, at vi får noget konstruktivt kritik ud af at deltage ikke. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  26. oktober 2010 at 16:11

  jeg mente bare, at det virker sådan professionelt… og dine billeder er jo også bedre – sådan kvalitetsmæssigt og tekniske – mine er mere sådan sjove og gode på en anden måde.
  Men tak for tilliden, jeg vil lige overveje det 🙂

  Reply
  • Catarina
   26. oktober 2010 at 17:31

   @Helle K.: Jeg ved godt hvad du mener og det er den lille dumme stemme der sidder og visker dig i øret. 😉

   Du har til fredag til at overveje. Regner med dig. 😉

   Reply
 • Annette's space
  26. oktober 2010 at 16:40

  Hvorfor viser du os ikke de 4 billeder, så kan vi hjælpe dig med at vælge ? 😀

  Reply
  • Catarina
   26. oktober 2010 at 17:32

   @Annette’s space: Det var måske en idé og hvis I ikke kan lide nogle af dem, så må jeg atter i arkivet – vil lige tænke over dit forslag. 😀

   Reply
 • Anne
  26. oktober 2010 at 19:37

  Rigtig god fornøjelse Catarina…det bliver godt, det er jeg sikker på..
  Jeg skal til min næste foto-undervisnings-aften finde et godt billede, så vil Amin (læreren) give tips og gode ideer til at gøre det endnu bedre…jeg glæder mig..god og konstruktiv kritik..det kan man bruge til noget 😀

  Reply
  • Catarina
   27. oktober 2010 at 07:38

   @Anne: Tak skal du have. Jeg håber du smider dit billede på bloggen sammen med de evt. kommentarer Amin gir’ sådan at jeg/vi andre evt. kan lære noget. 🙂

   Reply
 • Bente
  26. oktober 2010 at 20:44

  Det er da ellers noget af en udfordring – ja, det må det være bare at kigge alle dine billeder igennem, så mange som du ta’r ;-). Håber, det lykkes dig at finde billedet, som bare går rent ind hos Brian & co.!

  Reply
  • Catarina
   27. oktober 2010 at 07:39

   @Bente: Hi hi, jeg ved nogelunde hvor, i mine arkiver, jeg skal kikke, men derfor er det hulens svært at vælge ét. Men hov, du skal vel også deltage, du tager jo også super fede billeder?

   Reply

Skriv en kommentar