Menu
Teknologi

Jeg har ikke ét

Fotomalia.dk har igen skudt en fotokonkurrence igang og denne gang regner jeg med at være med. Emnet for konkurrencen er: “Det bedste billede” og nu har jeg kikke mine bedste billeder igennem et utal af gange og ved du hvad? lige pludselig synes jeg slet ikke at nogle at mine billeder er gode. Jeg har sågar være ude i, at overveje om jeg skulle snuppe kameraet og smutte ud og skyde nogle nye. Er det ikke bare forfærdeligt, at jeg kan nå der til. Jeg ved jo godt at jeg har nogle gode billeder, men altså…. at skulle vælge ét og så sige – det er her mit bedste billede, det er altså skide svært. 😉

Nå men jeg har nu kikket arkivet igennem endnu engang og har fundet fire billeder som jeg synes er ok, nu skal jeg så bare lige vælge hvilket et jeg synes er det bedste. 🙂 For en i hulen da osse.

14 kommentar

  • Catarina
    26. oktober 2010 at 15:02