Menu
Dagligdagen

Til og fra

Sidder lige nu og er ved at klargøre min gamle HP sådan, at jeg kan overdrage den til dens nye ejer. Det er noget der tager tid og det er sådan noget, gåen til og fra. Så det gør jeg, altså går til og fra. Det samme gør jeg med vasketøjet og strygetøjet. Senere skal jeg også liget et enkelt ærinde hvor jeg gøre afsted og kommer hjem igen.

Jeg fornemmer at det i dag bliver sådan en til og fra dag. 😉

5 kommentar

 • Annette's space
  26. oktober 2010 at 12:13

  Åhhh ja, det er vigtigt ikke at glemme ting og sager i sådan en ting der skal videre. Jeg har prøvet engang, og var glemsom 😉

  Reply
  • Catarina
   26. oktober 2010 at 12:18

   @Annette’s space: Den er ved at blive stillet tilbage til fanbriksstilstand (altså en fuldstændig formatering) og dermed undgår man at glemme ting. Derefter skal Windows / installeres, da den fra fabrikkens side køre på Vista og den nye ejer vil gerne have Windows 7 på. 🙂

   Reply
 • Rejen
  26. oktober 2010 at 12:52

  godt at du fik den solgt, selvom det tager tid at klargøre den….men til og fra det er vel ligelangt ??? god tirsdag til dig….

  Reply
  • Catarina
   26. oktober 2010 at 13:19

   @Rejen: Tja, det er jo så det store spørgsmål. :mrgreen:

   En god én til dig også.

   Reply
 • Henriette
  30. oktober 2010 at 00:23

  …og den nye ejer er vildt glad for pc’en… det var kærlighed ved første blik 🙂 Dejligt, at man har en eksamensopgave, der skal laves, så vi rigtig kan lære hinanden at kende 😛

  Tak for alt dit arbejde med at klargøre den til mig så hurtigt… og endnu engang tusind, tusind tak for en rigtig hyggelig eftermiddag 🙂

  Knus – Henriette

  Reply

Skriv en kommentar