Til og fra

26. oktober 2010

Sidder lige nu og er ved at klargøre min gamle HP sådan, at jeg kan overdrage den til dens nye ejer. Det er noget der tager tid og det er sådan noget, gåen til og fra. Så det gør jeg, altså går til og fra. Det samme gør jeg med vasketøjet og strygetøjet. Senere skal jeg også liget et enkelt ærinde hvor jeg gøre afsted og kommer hjem igen.

Jeg fornemmer at det i dag bliver sådan en til og fra dag. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Annette's space 26. oktober 2010 at 12:13

  Åhhh ja, det er vigtigt ikke at glemme ting og sager i sådan en ting der skal videre. Jeg har prøvet engang, og var glemsom 😉

  • Reply Catarina 26. oktober 2010 at 12:18

   @Annette’s space: Den er ved at blive stillet tilbage til fanbriksstilstand (altså en fuldstændig formatering) og dermed undgår man at glemme ting. Derefter skal Windows / installeres, da den fra fabrikkens side køre på Vista og den nye ejer vil gerne have Windows 7 på. 🙂

 • Reply Rejen 26. oktober 2010 at 12:52

  godt at du fik den solgt, selvom det tager tid at klargøre den….men til og fra det er vel ligelangt ??? god tirsdag til dig….

  • Reply Catarina 26. oktober 2010 at 13:19

   @Rejen: Tja, det er jo så det store spørgsmål. :mrgreen:

   En god én til dig også.

 • Reply Henriette 30. oktober 2010 at 00:23

  …og den nye ejer er vildt glad for pc’en… det var kærlighed ved første blik 🙂 Dejligt, at man har en eksamensopgave, der skal laves, så vi rigtig kan lære hinanden at kende 😛

  Tak for alt dit arbejde med at klargøre den til mig så hurtigt… og endnu engang tusind, tusind tak for en rigtig hyggelig eftermiddag 🙂

  Knus – Henriette

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.