Menu
Teknologi

Tidelig på færde

Vækkeuret ringede tidligt her til morgen, ikke fordi de behøvede at ringe, for jeg var som vågen, men gad ikke står op før end jeg skulle. Jeg havde en aftale i den modsatte ende af Odense kl. 7 så jeg skule senest ud af fjerne kl. 6.

Efter en smut under bruseren, fik jeg pakket fototaske, softbox, paraply samt stativ. Heldigvis havde Søren, som var stået op, lavet en dejlig kop te til mig som jeg lige nåede at nyde inden jeg pakkede bilen.

Jeg ankom lige til tiden og blev mødt med et, “har du glemt at stille uret i nat” – næ det havde jeg ikke og klokken var jo også 7, så får jeg at vide, at vi egentlig havde aftalt kl. 8 😕 godt så, hvor pokker har jeg lige fået kl. 7 ind. Nå, men pyt, alle var klar og ikke mindst den unge dame som lige er blevet 1 år og som var hende jeg skulle fotografere i dag.

Hun fik en smule havregrød mens jeg pakkede lidt ud og fik gjort klar. Det blev til et et par skud indenfor og derefter smuttede vi udenfor og nappede et par der også. Nu skal jeg have kikket billederne igennem og så ellers aflever de bedste til moren.


~Den unge model og jeg.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

18 kommentar

  • Catarina
    31. oktober 2010 at 11:10