Så gik der lige husmor i den

2. november 2010

Indimellem overrasker jeg altså mig selv. Jeg er den der vilde husmor som braser og bager hverdag, men det hender. 🙂 I dag har jeg allerede forvandlet nogle kedelige æbler til et halvt kilo æbleflæsk og lige nu ligger der 3 kg. udstenede blommer i en gryde på komfuret og er ved at blive forvandlet en en ordentlig portion blommegrød.

Men nu tror jeg altså også at jeg holder for i dag. Familien skulle jo nødig tro at det er noget som fortsætter. 😆
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Helle K. 2. november 2010 at 09:55

  Æbleflæsk og blommegrød – du rykker for vildt 😉
  Kan du nu have en god dag – tag nogle billeder eller noget – sådan for at justere forventningerne.

  • Reply Catarina 2. november 2010 at 11:00

   @Helle K.: Jeg overvejer at pakke fototasken og smutte afsted, men regnen er lige sat ind over Fyn, så jeg venter lige lidt. 🙂

 • Reply Annette's space 2. november 2010 at 09:58

  Mums, blommegrød med fløde…..ren barndom og hygge 😀

  • Reply Catarina 2. november 2010 at 11:00

   @Annette’s space: Den er bare god og med piskefløde er den ekstra go’ 😀

 • Reply rejen 2. november 2010 at 10:02

  hehe, næ ingen grund til at gøre dem forvænte….;-D

  • Reply Catarina 2. november 2010 at 11:00

   @rejen: Nope, så nu er det slut. 😉

  Skriv en kommentar