Så gik der lige husmor i den

2. november 2010

Indimellem overrasker jeg altså mig selv. Jeg er den der vilde husmor som braser og bager hverdag, men det hender. 🙂 I dag har jeg allerede forvandlet nogle kedelige æbler til et halvt kilo æbleflæsk og lige nu ligger der 3 kg. udstenede blommer i en gryde på komfuret og er ved at blive forvandlet en en ordentlig portion blommegrød.

Men nu tror jeg altså også at jeg holder for i dag. Familien skulle jo nødig tro at det er noget som fortsætter. 😆

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Helle K. 2. november 2010 at 09:55

  Æbleflæsk og blommegrød – du rykker for vildt 😉
  Kan du nu have en god dag – tag nogle billeder eller noget – sådan for at justere forventningerne.

  • Reply Catarina 2. november 2010 at 11:00

   @Helle K.: Jeg overvejer at pakke fototasken og smutte afsted, men regnen er lige sat ind over Fyn, så jeg venter lige lidt. 🙂

 • Reply Annette's space 2. november 2010 at 09:58

  Mums, blommegrød med fløde…..ren barndom og hygge 😀

  • Reply Catarina 2. november 2010 at 11:00

   @Annette’s space: Den er bare god og med piskefløde er den ekstra go’ 😀

 • Reply rejen 2. november 2010 at 10:02

  hehe, næ ingen grund til at gøre dem forvænte….;-D

  • Reply Catarina 2. november 2010 at 11:00

   @rejen: Nope, så nu er det slut. 😉

  Skriv gerne en kommentar