Menu
Familieliv

De første i hus

Inden Sønnike smuttede ud af døre i morgen, lave vi en aftale om, at det var i dag, at de første julegaver skulle i hus og da sønnike ligeledes gerne ville have en ny skoletaske, aftalte vi, at jeg hentede ham fra skole, så vi kunne tage både i Rosengårdscentret efter julegaver og ind til Odense centrum, hvor taske skulle købes.

Gaverne var vi egentlig ikke længe om at få i hus og det er faktisk en helt rar følelse at jeg nu er i gang. Jeg regner bestemt også med at være færdig inden 1. december (om jeg plejer) og så har jeg tid til at nyde julen uden at skulle farer rundt og finde de gaver som står på diverse ønskelister.

Efter Rosengårdscentret vente vi bilen og satte kursen ind mod Odense, hvor sønnike havde se den taske som skal udgøre det for skoletaske de næste år. Kravet fra mig var at den selvfølgelig skule kunne rumme alle de børe og pc, som skal med hver dag og at den var rimelig vandtæt, og jeg må sige at de krav opfylder den. Den er faktisk ret smart og ret så rummelig.


~Billedet er venligst udlånt af: TheNorthFace.com

0

12 kommentar

 • Helle K.
  3. november 2010 at 17:03

  Det er altså for vildt 😉
  Den taske er super sej og smart 🙂

  Reply
  • Catarina
   3. november 2010 at 17:26

   @Helle K.: Ja, jeg er nogle gange tidlig på færde. 😉

   Tasken var også tiltrængt, han har haft den samme Eastpak rygsæk siden 4. klasse, så alt ialt er dette den 3. skoletaske. 😀

   Reply
 • rejen
  3. november 2010 at 17:28

  Det er en fin taske og smart…julegaver hmm, jeg er ikke engang begyndt at tænke på dem endnu…kunne være at jeg skulle se at komme i gang…god aften til dig…

  Reply
  • Catarina
   3. november 2010 at 17:35

   @rejen: Du må også have en god aften. Jeg er nok bare sådan lidt sær med de der julegaver, men jeg føler altså bare ikke jeg kan slappe af og nyde julen, hvis jeg står midt i december og stadig ikke er færdig. 😉

   Reply
 • Anne
  3. november 2010 at 20:04

  Jeg har det vist som dig…julegaverne må meget gerne være tidligt i hus…for så kan december nydes…Jeg fik købt indpakningspapir i dag 🙂
  Fed taske 😀

  Reply
  • Catarina
   4. november 2010 at 07:34

   @Anne: Jeg har stadig papir fra sidste år og lige nu hvor forretningerne ikke har for travlt (endnu) så fik de i dag lov til at pakke ind. 😉

   Ja, tasken er ret fed og kan faktisk rumme en pc på op til 17″, han har dog kun en 15,4″ så plads er der masser af. 🙂

   Reply
 • Helle
  3. november 2010 at 20:59

  Du er godt nok i god tid med julegaverne. Måske skulle man prøve at være det – for en gangs skyld …

  Reply
  • Catarina
   4. november 2010 at 07:35

   @Helle: Hi hi, gider bare ikke det tapanakke i december. 😀

   Reply
 • Kaja
  4. november 2010 at 08:58

  Aj en smart taske.
  Det er skønt at være godt med med julegaver, jeg er også begyndt at få lidt i hus.
  Det sværeste er at finde de helt rigtige ting. Modtageren skal jo helst glæde sig over gaverne.
  Hav en god dag.

  Reply
  • Catarina
   4. november 2010 at 10:24

   @Kaja: Et par dage inden jeg begiver mig afsted for at købe de første,begynder jeg allerede at tænke hvad jeg skal gi’ og til hvem. Så når jeg tager afsted, så ved jeg præcis hvilke gaver jeg skal købe og hvor jeg kan få dem. 🙂

   Du må også have en god dag Kaja. 🙂

   Reply
 • Annette's space
  5. november 2010 at 10:45

  Catarina, julegaver !!! Allerede !!! 😀
  Du er da beundringsværdig….
  Jeg ved ikke engang hvem jeg skal købe julegaver til. Vi giver nemlig KUN til dem vi er sammen med juleaften og det er langt fra afklaret endnu. Så jeg satser på at nå det jeg skal een af de sidste fridage før juleaften. 😉

  Reply
  • Catarina
   5. november 2010 at 13:36

   @Annette’s space: Vi har ikke en særlig stor familie. Jeg har mine forældre, Søren sin søster, svoger, nevø og niece og så vores egne børn. Ud over dem så har jeg nogle veninder som jeg gir’ julegaver. Så det er ikke så slemt. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar