Menu
Hos os

De første i hus

Inden Sønnike smuttede ud af døre i morgen, lave vi en aftale om, at det var i dag, at de første julegaver skulle i hus og da sønnike ligeledes gerne ville have en ny skoletaske, aftalte vi, at jeg hentede ham fra skole, så vi kunne tage både i Rosengårdscentret efter julegaver og ind til Odense centrum, hvor taske skulle købes.

Gaverne var vi egentlig ikke længe om at få i hus og det er faktisk en helt rar følelse at jeg nu er i gang. Jeg regner bestemt også med at være færdig inden 1. december (om jeg plejer) og så har jeg tid til at nyde julen uden at skulle farer rundt og finde de gaver som står på diverse ønskelister.

Efter Rosengårdscentret vente vi bilen og satte kursen ind mod Odense, hvor sønnike havde se den taske som skal udgøre det for skoletaske de næste år. Kravet fra mig var at den selvfølgelig skule kunne rumme alle de børe og pc, som skal med hver dag og at den var rimelig vandtæt, og jeg må sige at de krav opfylder den. Den er faktisk ret smart og ret så rummelig.


~Billedet er venligst udlånt af: TheNorthFace.com


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

12 Kommentar

  • Catarina
    3. november 2010 at 17:26