Menu
Livet

Fra Cayman til Nordkapp

Her den 17. oktober skiftede jeg min ellers så super skønne sommer-silkedyne ud med min vanelige dyne, af den simple grund, at det du var blevet for koldt med sommerdynen. Men jeg kunne ikke vende mig til, at ligge med den tunge dyne og jeg følte at jeg enten havde det for varmt eller for koldt eller også kunne jeg simpelthen ikke ånde i dynen. Altså overvejede jeg at skifte til sommer dyne igen, som bare er den bedste dyne jeg nogensinde har haft.

Men så var det at jeg tænkte om det ikke var muligt at få en helårs-silkedyne og selvfølgelig kunne man det. Og inde i Jysk, hvor jeg tidliger på købte min sommer-silkedyne, havde de endda tilbud på en, og det tilbud køre indtil den 13. november. Så i søndags drønede jeg ind og købte en endnu en silkedyne og det endda til halv pris.

Nu har jeg så sovet med den dyne i 4 dage og den er lige så pragtfuld at sove med som sommmerdynen. Når jeg så tænker på alle de gode egenskaber som silkedyner har, kan jeg ikke forstå at jeg ikke har skiftet noget før.

De gode egenskaber er:
Anti-Bakterielt
Afskyr bakterier og hæmmer væksten heraf
Naturligt temperaturregulerende
Sikre optimal sovetemperatur (altså godt for os kvinder som er/snart kommer i overgangsalderen)
Væske/Sved absorberende og afledende
Undgår svedeture og klamt sovemiljø

Og så er den selvfølgelig vaskbar.

Jeg vender i hvert fald aldrig tilbage til en dun/fjer eller andre dyner i den kategori!

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

13 kommentar

  • Catarina
    3. november 2010 at 12:02