Menu
Livet

Er lidt spændt

Kender I det, at man med et indlæg påvirker andre så de selv får lyst til at lave eller købe dt man skriver om? I mit indlæg fra i onsdags omkring dyner, skriver Karina i en kommentar således:

Hej Catarina,
Jeg har fulgt din blog med glæde et stykke tid og nu vil jeg lige smide en kommentar. Jeg blev lokket af din rosende omtale af dynen og har nu også købt en. Glæder mig til at afprøve den i nat, så tak for tippet Den virker utrolig lækker, og er heller ikke for tung.
Tak for en hyggelig blog som er en af dem der læses hver dag.

Og nu er det så, at jeg er vildt spændt på at høre, hvad Karina synes om dynen. Om hun er lige så begejstret som jeg, eller om hun synes, at jeg der det største hundehoved, ved at lokke hende ud i et køb, som hun slet ikke er glad for. Jeg håber ikke det er det sidste, men man ved jo aldrig. 😛

10 kommentar

  • Catarina
    5. november 2010 at 09:32