Menu
Dagligdagen / Teknologi

Shake It Baby

Min mobiltelefon har som alle andre telefoner et kamera. Ikke et der er vildt godt, men ganske ok, og specielt i dagslys. Men er det ikke sådan med de fleste mobilkameraer.

Inspireret af Mashed Potatoes, som den anden dag, havde været ude og tage nogle aften ryste-billeder med sin iPhone, måtte jeg også prøve, om jeg kunne lave et billede som bare var halvt så spænende som Mashed Potatoes. Jeg gik dog ikke udenfor, men tog et pillede af min skærm med billedet af mine Eneloop batterier, og faktisk synes jeg det er et ret ok billede, der er sådan lidt Cat-Art over det. 😆

Og som Mashed Potatoes siger, så skal vi ikke glemme at lege. 🙂

0

4 kommentar

 • rejen
  5. november 2010 at 21:05

  Ha, det blev da meget sjovt…..håber snart jeg får lidt tid til at lege…god aften…

  Reply
  • Catarina
   6. november 2010 at 08:08

   @rejen: Ja, det er vildt farvestrålende. Håber din aften var god og ha’ en dejlig lørdag. 🙂

   Reply
 • Lars Dahl
  6. november 2010 at 00:09

  Hej Catarina

  Jov, jeg kan nu også meget godt lide dit mobilfoto.
  Dog vil jeg sige, at dine børnefotos er en del bedre.

  Tak for linket.

  Mon ikke vi har løbet på hinanden engang? – Har besøgt min hustrus onkel og tante (Kirk Super – nu desværre lukket) i Vissenbjerg adskillige gange.

  Mon ikke også, at der er nogle af dine krybdyr fotos der er fra Terrariet i Vissenbjerg?

  kh
  Lars

  Reply
  • Catarina
   6. november 2010 at 08:16

   @Lars Dahl: Velkommen til siden her, altid dejligt med nye kommentatorer og mange tak for rosen til mine børenebilleder. 🙂 Jeg har lige været forbi din blog og dine billeder er da helt fantastiske. Super flotte!

   Ja, så har vi nok løbet på hinanden, eller det ved man jo aldrig. En ex-kollega har boet i Vissenbjerg i 5 år og det er først her i sommer at vi løb på hinanden da vi var ude at handle og stor er Vissenbjerg jo heller ikke.

   Faktisk er det kun 2 af billederne der er taget i Terrariet i Vissenbjerg, resten er taget i Randers Regnskov.

   Hvis du har lyst til at se alle billederne fra begge steder kan du se dem under kategorien Picasa.

   Reply

Skriv en kommentar