Menu
Livet

Støvle-fetish

..kalder manden herhjem mig. Jeg forstår ham ikke, for så mange støvler har jeg altså heller ikke, faktisk har jeg været nød til at kassere nogle stykker, af den simple årsag, at de var slidt helt og aldeles ned. Men lidt ret har han, ham min mand. Jeg kan godt lide støvler og ser altid mange jeg gerne vil have, men jeg køber faktisk ikke mere end et maks, to par om året, der er helt sikkert mange som køber mange flere.

Det sidste stykke tid har jeg gået og kikke på et par stykker og det er vel og mærket sådan nogle ankelstøvler, altså det er ikke sådan nogen “gå-strøget-tyndt-i-snevejrs-støvler”, det er mere sådan nogle lidt gå i byen agtige støvler og sådan nogle har jeg slet ikke i forvejen. Jeg har faktisk kun et par støvler tilbage, men hæl på og det er jo ikke meget vel. 😉

I går var jeg igen inde og kikke og prøve, men jeg købte ikke nogen. Men det gjorde jeg til gengæld her for lidt siden.

Wauw, de er altså flotte og så i sortruskind og med en rød sål. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

  • Catarina
    6. november 2010 at 16:09