Menu
Dagligdagen

Støvle-fetish

..kalder manden herhjem mig. Jeg forstår ham ikke, for så mange støvler har jeg altså heller ikke, faktisk har jeg været nød til at kassere nogle stykker, af den simple årsag, at de var slidt helt og aldeles ned. Men lidt ret har han, ham min mand. Jeg kan godt lide støvler og ser altid mange jeg gerne vil have, men jeg køber faktisk ikke mere end et maks, to par om året, der er helt sikkert mange som køber mange flere.

Det sidste stykke tid har jeg gået og kikke på et par stykker og det er vel og mærket sådan nogle ankelstøvler, altså det er ikke sådan nogen “gå-strøget-tyndt-i-snevejrs-støvler”, det er mere sådan nogle lidt gå i byen agtige støvler og sådan nogle har jeg slet ikke i forvejen. Jeg har faktisk kun et par støvler tilbage, men hæl på og det er jo ikke meget vel. 😉

I går var jeg igen inde og kikke og prøve, men jeg købte ikke nogen. Men det gjorde jeg til gengæld her for lidt siden.

Wauw, de er altså flotte og så i sortruskind og med en rød sål. 🙂

3

8 kommentar

 • Fru E
  6. november 2010 at 15:28

  Du bliver smækker lækker 🙂 Læste i sidste uge, at en gennemsnitlig dansk kvinde har 24 par sko, så måske kan du bruge det mod manden 😉

  Reply
  • Catarina
   6. november 2010 at 16:09

   @Fru E: Han siger det nu altid med et glimt i øjet. 🙂

   Reply
 • Henriette
  6. november 2010 at 15:50

  Hvor er de lækre!! Kan godt forstå, at du var nød til at købe dem 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. november 2010 at 16:10

   @Henriette: Det passer bare så godt til både min fod men også mine ben, som bliver superslanke. 🙂

   Reply
 • rejen
  6. november 2010 at 16:50

  Ih selvfølgelig skal man da have nye støvler når man har brug for, og 2 par støvler om året er da ikke for meget…De er rigtigt flotte tillykke me dem….

  Reply
  • Catarina
   6. november 2010 at 16:56

   @rejen: Aii dig kan jeg sgu li’ sådan skal det lyde. 😀

   Reply
 • Lone
  7. november 2010 at 07:37

  De er rigtig flotte dine nye støvler – og så med rød sål! 🙂

  Jeg ønsker mig et strygejern med rød sål :)) Det blev testet som det bedste i Rabatten for nylig. Den røde sål gjorde hele udslaget hos mig. – Og nu ser jeg dine støvler – også med kæk, rød sål…

  Reply
  • Catarina
   7. november 2010 at 08:45

   @Lone: Orw, det kan være jeg skal kikke lidt på det strygejern, da jeg ikke er helt tilfreds med det jeg har nu. Tak for tippet. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar