Menu
Livet

Stille, lidt endnu

Jeg kan godt lide at høre radio men jeg elsker også når her er stille og det er her lige nu. Radioen er ikke det første jeg tønder når jeg står op, først vil jeg nyde stilheden og den sagte puslen fra familien. En går på toilettet, en anden skænker kaffe, Søren og jeg snakker sagte, men det er ikke de store emner der bliver vendt, det kommer først senere.

Om lidt, eller rette og sagt kl. 9 her en lørdag, tænder jeg for radioens P3, for der er der Mads og Monopolet holder til. Det er faktisk kun lørdag, at radioen for lov til at stå på P3. Når jeg høre radio her hjemme eller i bilen, så er det altid P1 og hvis P1 sender en udsendelse jeg allerede har hørt (for de er også underlagt sparrekniven og er nød til at genudsende), så slå jeg over på P2, men P1 er den foretrukne, hvis jeg høre radio. Men ellers er det en cd jeg smækker på, hvis radioen skal have en pause og jeg ikke gider stilheden.

Nu vil jeg lige lave en frisk kop rooibush te, så er jeg klar. 🙂

Godmorgen.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

  • Catarina
    6. november 2010 at 11:24