Det var hende jeg forskrækkede

9. november 2010

Efter 3 1/2 time i 4° kulde, synes jeg at mit kamera trængte til at komme ind i varmen. Det blev ikke til ovenstående billede som jeg tidligere fortalte om. Jeg jeg gir’ ikke op. Jeg tror der er noget om det, at lade fuglene vende sig til lyden fra kameraet og så en dag, så bader de lystigt, uden at skænke kameraet eller de lyde det frembringer, en tanke. ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Rejen 9. november 2010 at 15:29

  nåeh jeg bryder mig heller ikke om at blive forstyrret når jeg bader :-D….De vænner sig nok til lydene så det skal nok lykkedes….:-0

  • Reply Catarina 9. november 2010 at 15:41

   @Rejen: Hi hi, nej det gør jeg faktisk heller ikke. 🙂

 • Reply Helle K. 9. november 2010 at 15:52

  De skal nok vænne sig – og sikke billeder vi så skal se 🙂

  • Reply Catarina 9. november 2010 at 16:00

   @Helle K.: JA, det bliver helt spænende. 🙂

  Skriv en kommentar