Det var hende jeg forskrækkede

9. november 2010

Efter 3 1/2 time i 4° kulde, synes jeg at mit kamera trængte til at komme ind i varmen. Det blev ikke til ovenstående billede som jeg tidligere fortalte om. Jeg jeg gir’ ikke op. Jeg tror der er noget om det, at lade fuglene vende sig til lyden fra kameraet og så en dag, så bader de lystigt, uden at skænke kameraet eller de lyde det frembringer, en tanke. ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Rejen 9. november 2010 at 15:29

  nåeh jeg bryder mig heller ikke om at blive forstyrret når jeg bader :-D….De vænner sig nok til lydene så det skal nok lykkedes….:-0

  • Reply Catarina 9. november 2010 at 15:41

   @Rejen: Hi hi, nej det gør jeg faktisk heller ikke. 🙂

 • Reply Helle K. 9. november 2010 at 15:52

  De skal nok vænne sig – og sikke billeder vi så skal se 🙂

  • Reply Catarina 9. november 2010 at 16:00

   @Helle K.: JA, det bliver helt spænende. 🙂

  Skriv gerne en kommentar