Menu
Foto

Det var hende jeg forskrækkede

Efter 3 1/2 time i 4° kulde, synes jeg at mit kamera trængte til at komme ind i varmen. Det blev ikke til ovenstående billede som jeg tidligere fortalte om. Jeg jeg gir’ ikke op. Jeg tror der er noget om det, at lade fuglene vende sig til lyden fra kameraet og så en dag, så bader de lystigt, uden at skænke kameraet eller de lyde det frembringer, en tanke. ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

4 Kommentar

 • Rejen
  9. november 2010 at 15:29

  nåeh jeg bryder mig heller ikke om at blive forstyrret når jeg bader :-D….De vænner sig nok til lydene så det skal nok lykkedes….:-0

  SVAR
  • Catarina
   9. november 2010 at 15:41

   @Rejen: Hi hi, nej det gør jeg faktisk heller ikke. 🙂

   SVAR
 • Helle K.
  9. november 2010 at 15:52

  De skal nok vænne sig – og sikke billeder vi så skal se 🙂

  SVAR
  • Catarina
   9. november 2010 at 16:00

   @Helle K.: JA, det bliver helt spænende. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar