Menu
Teknologi

Det var hende jeg forskrækkede

Efter 3 1/2 time i 4° kulde, synes jeg at mit kamera trængte til at komme ind i varmen. Det blev ikke til ovenstående billede som jeg tidligere fortalte om. Jeg jeg gir’ ikke op. Jeg tror der er noget om det, at lade fuglene vende sig til lyden fra kameraet og så en dag, så bader de lystigt, uden at skænke kameraet eller de lyde det frembringer, en tanke. ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

0

4 kommentar

 • Rejen
  9. november 2010 at 15:29

  nåeh jeg bryder mig heller ikke om at blive forstyrret når jeg bader :-D….De vænner sig nok til lydene så det skal nok lykkedes….:-0

  Reply
  • Catarina
   9. november 2010 at 15:41

   @Rejen: Hi hi, nej det gør jeg faktisk heller ikke. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  9. november 2010 at 15:52

  De skal nok vænne sig – og sikke billeder vi så skal se 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. november 2010 at 16:00

   @Helle K.: JA, det bliver helt spænende. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar