Menu
Kunst, kultur, sport & mad

Lidt musik skulle der til

Altså, når jeg nu alligevel sidder her og venter på at et par fugle, eller i hvert fald bare én vil hoppe i baljen, så kunne jeg jo lige så godt smide et par cd’er ind i pc. Og én af dem, havde jeg faktisk helt glemt hvor god var. I får lige et nummer fra cd’en “The first of a milion kisses”, med Fairground Attraction, som jeg også har hørt live dengang jeg boede i London.

[audio:https://www.catarina.dk/wp-content/uploads/2010/03/09-The-Moon-Is-Mine.mp3|titles=The Moon Is Mine] 0

7 kommentar

 • Helle K.
  9. november 2010 at 13:16

  …og nu kunne vi da lige tage en svingom 😉 dejlig dansemusik.

  Jeg er spændt på dine fuglebilleder, når og hvis de tager en dukkert 😉

  Reply
  • Catarina
   9. november 2010 at 13:31

   @Helle K.: JA, maget af det hun laver også i dag, hvor hun er gået solo, er sådan i den glade ende. 🙂

   Endnu ingen fugle og nu er det somom at de helt har forladt haven. 😕

   Reply
 • Annette's space
  9. november 2010 at 13:42

  Har du forhandlet modelhonnorar til fuglene ? Nå, ikke 😉
  Så er det nok derfor de ikke vil fotograferes 😀

  Nu vil jeg støve af til din dejlige musik…..

  Reply
  • Catarina
   9. november 2010 at 14:31

   @Annette’s space: Ork jow, det har jeg skam. Frisk vand et par gange om uge og i vinter månederne (nu) en små 20° varmere end ellers. Såå… de kan altså bare godt indfinde sig. 😉

   Reply
 • Catarina
  9. november 2010 at 15:26

  […] at mit kamera trængte til at komme ind i varmen. Det blev ikke til ovenstående billede som jeg tidligere fortalte om. Jeg jeg gir’ ikke op. Jeg tror der er noget om det at lade fuglene vende sig til lyden ogås […]

  Reply
 • marina
  10. november 2010 at 16:16

  hej Ven super musik bringer minder frem, tossegodt…

  Reply
  • Catarina
   10. november 2010 at 17:25

   @marina: Det er nemlig super musik. 😉

   Reply

Skriv en kommentar