Menu
Kunst, kultur, sport & restaurantbesøg

Lidt musik skulle der til

Altså, når jeg nu alligevel sidder her og venter på at et par fugle, eller i hvert fald bare én vil hoppe i baljen, så kunne jeg jo lige så godt smide et par cd’er ind i pc. Og én af dem, havde jeg faktisk helt glemt hvor god var. I får lige et nummer fra cd’en “The first of a milion kisses”, med Fairground Attraction, som jeg også har hørt live dengang jeg boede i London.

[audio:https://www.catarina.dk/wp-content/uploads/2010/03/09-The-Moon-Is-Mine.mp3|titles=The Moon Is Mine]

Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

7 Kommentar

  • Catarina
    9. november 2010 at 13:31