Lidt musik skulle der til

9. november 2010

Altså, når jeg nu alligevel sidder her og venter på at et par fugle, eller i hvert fald bare én vil hoppe i baljen, så kunne jeg jo lige så godt smide et par cd’er ind i pc. Og én af dem, havde jeg faktisk helt glemt hvor god var. I får lige et nummer fra cd’en “The first of a milion kisses”, med Fairground Attraction, som jeg også har hørt live dengang jeg boede i London.

[audio:https://www.catarina.dk/wp-content/uploads/2010/03/09-The-Moon-Is-Mine.mp3|titles=The Moon Is Mine]      

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

7 kommentarer

 • Reply Helle K. 9. november 2010 at 13:16

  …og nu kunne vi da lige tage en svingom 😉 dejlig dansemusik.

  Jeg er spændt på dine fuglebilleder, når og hvis de tager en dukkert 😉

  • Reply Catarina 9. november 2010 at 13:31

   @Helle K.: JA, maget af det hun laver også i dag, hvor hun er gået solo, er sådan i den glade ende. 🙂

   Endnu ingen fugle og nu er det somom at de helt har forladt haven. 😕

 • Reply Annette's space 9. november 2010 at 13:42

  Har du forhandlet modelhonnorar til fuglene ? Nå, ikke 😉
  Så er det nok derfor de ikke vil fotograferes 😀

  Nu vil jeg støve af til din dejlige musik…..

  • Reply Catarina 9. november 2010 at 14:31

   @Annette’s space: Ork jow, det har jeg skam. Frisk vand et par gange om uge og i vinter månederne (nu) en små 20° varmere end ellers. Såå… de kan altså bare godt indfinde sig. 😉

 • Reply Catarina 9. november 2010 at 15:26

  […] at mit kamera trængte til at komme ind i varmen. Det blev ikke til ovenstående billede som jeg tidligere fortalte om. Jeg jeg gir’ ikke op. Jeg tror der er noget om det at lade fuglene vende sig til lyden ogås […]

 • Reply marina 10. november 2010 at 16:16

  hej Ven super musik bringer minder frem, tossegodt…

  • Reply Catarina 10. november 2010 at 17:25

   @marina: Det er nemlig super musik. 😉

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.