Menu
Teknologi

Udskiftning

Min terlærkenrække indeholder ikke en eneste terlærken, men derimod står alle mine kogebøger i den. Det ser ret festligt ud med alle de forskelligfarvede omslag. Aller nederst er der en lille hylde, hvor jeg bl.a har små kogebøger, blogge som bruges som indkøbssedler samt en krukke med skriveredskaber. Men dernede har jeg som regel også nogle Go-Cards stående, bare fordi de er så søde at se på. Nu er de imidlertid skiftet ud med mine egne billeder, men ikke billeder taget med det store kamera, næ det er som billeder taget med min mobil og redigeret i mobilen. Desuden er der også sat en lille hvid ramme om hvert billede også lavet på mobilen. Ja, hvad der ikke er muligt i dag. 🙂

Jeg synes faktisk de er ret hyggelige at kikke på og når jeg så bliver træt af dem, ja så printer jeg bare nogle nye og stiller derop og næste gang kan det være at det er nogle helt anderledes billeder. Hvem ved. 🙂

0

10 kommentar

 • rejen
  11. november 2010 at 17:01

  Det var sgi da en supergod idé, den snupper jeg når jeg får mit skrivebord engang de kan stå på…..hav en god aften…

  Reply
  • Catarina
   11. november 2010 at 19:05

   @rejen: Synes også selv den er dog – det er faktisk også alt for sjælden at jeg printer billeder nu til dags. De fleste ligger bare på harddiske. 😉

   Reply
 • Helle K.
  11. november 2010 at 19:52

  super ide – de ser fine ud der på hylden 🙂

  Reply
  • Catarina
   11. november 2010 at 20:00

   @Helle K.: Ja, de pynter og lyser op. 🙂

   Reply
 • mette b
  12. november 2010 at 10:01

  Hvor ser det fint ud! Jeg ønsker mig også en tallerkenrække…

  Reply
  • Catarina
   12. november 2010 at 10:55

   @mette b: 🙂 ja, det pynter ed et par billeder. 🙂

   Reply
 • Madame
  12. november 2010 at 10:03

  Det er smart, at du kan redigere billeder på mobiltelefonen! Og rigtig dejlig idé at stille billederne i din tallerkenrække 🙂
  Vi ses i morgen, det bliver så spændende ….!

  Reply
  • Catarina
   12. november 2010 at 11:02

   @Madame: Det bliver hyggeligt. 🙂

   Reply
 • Therese
  12. november 2010 at 10:38

  Jeg gad godt ha’ en tallerkenrække. Desværre har jeg næsten kun skrå vægge i køkkenet, så det må blive næste sted vi kommer til at bo, en gang i fremtiden 🙂

  Reply
  • Catarina
   12. november 2010 at 11:03

   @Therese: Jeg fandt den hos en marskandiser og så malede jeg den bare. Det er en ret stor en ca. 150 cm. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar