Udskiftning

11. november 2010

Min terlærkenrække indeholder ikke en eneste terlærken, men derimod står alle mine kogebøger i den. Det ser ret festligt ud med alle de forskelligfarvede omslag. Aller nederst er der en lille hylde, hvor jeg bl.a har små kogebøger, blogge som bruges som indkøbssedler samt en krukke med skriveredskaber. Men dernede har jeg som regel også nogle Go-Cards stående, bare fordi de er så søde at se på. Nu er de imidlertid skiftet ud med mine egne billeder, men ikke billeder taget med det store kamera, næ det er som billeder taget med min mobil og redigeret i mobilen. Desuden er der også sat en lille hvid ramme om hvert billede også lavet på mobilen. Ja, hvad der ikke er muligt i dag. 🙂

Jeg synes faktisk de er ret hyggelige at kikke på og når jeg så bliver træt af dem, ja så printer jeg bare nogle nye og stiller derop og næste gang kan det være at det er nogle helt anderledes billeder. Hvem ved. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

10 kommentar

 • Reply rejen 11. november 2010 at 17:01

  Det var sgi da en supergod idé, den snupper jeg når jeg får mit skrivebord engang de kan stå på…..hav en god aften…

  • Reply Catarina 11. november 2010 at 19:05

   @rejen: Synes også selv den er dog – det er faktisk også alt for sjælden at jeg printer billeder nu til dags. De fleste ligger bare på harddiske. 😉

 • Reply Helle K. 11. november 2010 at 19:52

  super ide – de ser fine ud der på hylden 🙂

  • Reply Catarina 11. november 2010 at 20:00

   @Helle K.: Ja, de pynter og lyser op. 🙂

 • Reply mette b 12. november 2010 at 10:01

  Hvor ser det fint ud! Jeg ønsker mig også en tallerkenrække…

  • Reply Catarina 12. november 2010 at 10:55

   @mette b: 🙂 ja, det pynter ed et par billeder. 🙂

 • Reply Madame 12. november 2010 at 10:03

  Det er smart, at du kan redigere billeder på mobiltelefonen! Og rigtig dejlig idé at stille billederne i din tallerkenrække 🙂
  Vi ses i morgen, det bliver så spændende ….!

  • Reply Catarina 12. november 2010 at 11:02

   @Madame: Det bliver hyggeligt. 🙂

 • Reply Therese 12. november 2010 at 10:38

  Jeg gad godt ha’ en tallerkenrække. Desværre har jeg næsten kun skrå vægge i køkkenet, så det må blive næste sted vi kommer til at bo, en gang i fremtiden 🙂

  • Reply Catarina 12. november 2010 at 11:03

   @Therese: Jeg fandt den hos en marskandiser og så malede jeg den bare. Det er en ret stor en ca. 150 cm. 🙂

  Skriv en kommentar