Menu
Teknologi

Udskiftning

Min terlærkenrække indeholder ikke en eneste terlærken, men derimod står alle mine kogebøger i den. Det ser ret festligt ud med alle de forskelligfarvede omslag. Aller nederst er der en lille hylde, hvor jeg bl.a har små kogebøger, blogge som bruges som indkøbssedler samt en krukke med skriveredskaber. Men dernede har jeg som regel også nogle Go-Cards stående, bare fordi de er så søde at se på. Nu er de imidlertid skiftet ud med mine egne billeder, men ikke billeder taget med det store kamera, næ det er som billeder taget med min mobil og redigeret i mobilen. Desuden er der også sat en lille hvid ramme om hvert billede også lavet på mobilen. Ja, hvad der ikke er muligt i dag. 🙂

Jeg synes faktisk de er ret hyggelige at kikke på og når jeg så bliver træt af dem, ja så printer jeg bare nogle nye og stiller derop og næste gang kan det være at det er nogle helt anderledes billeder. Hvem ved. 🙂

0

10 kommentar

  • Catarina
    11. november 2010 at 19:05