Menu
Motion

Zumba 3. del

I aften var Jette og jeg for første gang til zumba i Vissenbjerg-hallerne og jeg må side at det var et pænt fremmøde på trods af at det var Mortens aften. Vi havde på forhån ikke regnet med at der ville været vildt gang i den og Jette havde sågar ikke taget vand med. Vi var vel små 50 kvinder og en enkelt mand og så to friske zumbainstruktører.

Musikke gig i gang og så var det ellers med at hænge i og ikke falde over sin egene ben for sikke en omgang vrikken med hofterne og hurtige ben skift sammen med en mængde arme bøj arme stræk osv. vi blev udsat for. Jeg have taget mit pulsur med, for at se hvor meget jeg ville forbrænde i løbet af en times zumba sammenlignet med en times spinning. Resultatet var ganske overraskende, for faktisk forbrænder jeg lige så meget på 1 times zumba som på 40 minutter spinningl. Vel og mærket hvis man gi’ sig 100% (nogle gjorde ikke) som jeg altid gør når jeg gir’ mig i kast med noget. Så Jette og jeg er blevet enige om at vi nu i denne vinter vil være at finde i i hallen hver onsdag kl. 19:45 og én time frem. Og næste gang har Jette også vand med. 😆


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

 • Helle K.
  11. november 2010 at 14:02

  Fedt at du kan li’ det 🙂
  Jeg vidste godt, at det var hårdt – vi var alle helt røde i hovederne og svedte helt vildt… og jeg går også til den, når jeg endelig går til noget 😉

  SVAR
  • Catarina
   11. november 2010 at 15:07

   @Helle K.: Ja, Helle jeg tror virkelig vi er meget ens og det hele vejen rundt. Jeg bliver skisme snart nødt til at møde dig IRL. 🙂

   SVAR
 • Rejen
  11. november 2010 at 14:21

  hehe, bare gi’ den gas Catarina, det må være sjovt, men har desværre ingen steder i nærheden af mig hvor der er Zumba….

  SVAR
  • Catarina
   11. november 2010 at 15:08

   @Rejen: Ja, det var faktisk skægt, også fordi vi ikke var de eneste der klokkede rundt i det. 🙂

   SVAR
 • Fru E
  11. november 2010 at 21:31

  Skønt du nød det og gav det max gas. Det gør jeg også, det er jo det jeg kommer der for. Og så er det enormt sjovt. Som den kære Ole ville have sagt det….I love it :o)

  SVAR
  • Catarina
   12. november 2010 at 06:55

   @Fru E: Jeg kommer ikke dertil at jeg siger..I love it, for det synes jeg ikke jeg får nok ud af det til at kunne. Men det var sjovt og jeg hyggede mig. 🙂

   SVAR
 • Joan
  11. november 2010 at 23:04

  Jeg er vild med zumba.. Det er en sjov motionsform, hvor man samtidig hurtig kan mærke forbedringer i konditionen.

  Går pt til det 2 gange om ugen, og sveder totalt igennem hehe

  SVAR
  • Catarina
   12. november 2010 at 06:57

   @Joan: Her er det så kun muligt at gå én gang om ugen, men så har jeg jo også 4-6 timers spinning oveni om ugen. 😀

   SVAR

Skriv en kommentar