Menu
Motion

Zumba 3. del

I aften var Jette og jeg for første gang til zumba i Vissenbjerg-hallerne og jeg må side at det var et pænt fremmøde på trods af at det var Mortens aften. Vi havde på forhån ikke regnet med at der ville været vildt gang i den og Jette havde sågar ikke taget vand med. Vi var vel små 50 kvinder og en enkelt mand og så to friske zumbainstruktører.

Musikke gig i gang og så var det ellers med at hænge i og ikke falde over sin egene ben for sikke en omgang vrikken med hofterne og hurtige ben skift sammen med en mængde arme bøj arme stræk osv. vi blev udsat for. Jeg have taget mit pulsur med, for at se hvor meget jeg ville forbrænde i løbet af en times zumba sammenlignet med en times spinning. Resultatet var ganske overraskende, for faktisk forbrænder jeg lige så meget på 1 times zumba som på 40 minutter spinningl. Vel og mærket hvis man gi’ sig 100% (nogle gjorde ikke) som jeg altid gør når jeg gir’ mig i kast med noget. Så Jette og jeg er blevet enige om at vi nu i denne vinter vil være at finde i i hallen hver onsdag kl. 19:45 og én time frem. Og næste gang har Jette også vand med. 😆


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

  • Catarina
    11. november 2010 at 15:07