٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

12. november 2010

Jeg har lige dat det sidste punktum og kan nu officielt erklære weekenden for påbegyndt. Nu må jeg vist heller gå styr på alle de pakkenelliker jeg skal have med til folket i København. Jeg tror at begagerumment på den lille sorte bliver godt fyldt, men pyt, der er jo kun mig i bilen i morgen.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Rejen 12. november 2010 at 11:44

  Sådan Catarina det bliver sjovt at mødes i morgen…Husk nu det hele….og kør forsigtigt…;-D

  • Reply Catarina 12. november 2010 at 12:44

   @Rejen: Ja det skal jeg nok altså huske det hele. 😀

 • Reply Annette's space 12. november 2010 at 11:51

  Ha en skøn tur……vi ses imorgen 🙂

  • Reply Catarina 12. november 2010 at 12:44

   @Annette’s space: Det gør vi nemlig og jeg glæder mig. 🙂

 • Reply Bente 12. november 2010 at 13:03

  Hav en rigtig dejlig tur! Ærgerligt, at vi ikke ses i morgen – men hyg jer med blogtræffet. Så skal jeg nok love at gøre det samme til min venindes fødselsdag 🙂

  • Reply Catarina 12. november 2010 at 14:22

   @Bente: Tak skal du have. Ja, det er ærgerligt at din veninde lige præcis i morgen holder fødseldag. Hyg dig gevaldigt og så ses vi nok en anden gang. 🙂

  Skriv en kommentar