٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

12. november 2010

Jeg har lige dat det sidste punktum og kan nu officielt erklære weekenden for påbegyndt. Nu må jeg vist heller gå styr på alle de pakkenelliker jeg skal have med til folket i København. Jeg tror at begagerumment på den lille sorte bliver godt fyldt, men pyt, der er jo kun mig i bilen i morgen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Rejen 12. november 2010 at 11:44

  Sådan Catarina det bliver sjovt at mødes i morgen…Husk nu det hele….og kør forsigtigt…;-D

  • Reply Catarina 12. november 2010 at 12:44

   @Rejen: Ja det skal jeg nok altså huske det hele. 😀

 • Reply Annette's space 12. november 2010 at 11:51

  Ha en skøn tur……vi ses imorgen 🙂

  • Reply Catarina 12. november 2010 at 12:44

   @Annette’s space: Det gør vi nemlig og jeg glæder mig. 🙂

 • Reply Bente 12. november 2010 at 13:03

  Hav en rigtig dejlig tur! Ærgerligt, at vi ikke ses i morgen – men hyg jer med blogtræffet. Så skal jeg nok love at gøre det samme til min venindes fødselsdag 🙂

  • Reply Catarina 12. november 2010 at 14:22

   @Bente: Tak skal du have. Ja, det er ærgerligt at din veninde lige præcis i morgen holder fødseldag. Hyg dig gevaldigt og så ses vi nok en anden gang. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.