Menu
Dagligdagen

Citat

Elsk mig, når jeg fortjener det mindst – fordi da behøver jeg det mest.

~Ukendt

0

12 kommentar

 • Helle K.
  15. november 2010 at 20:18

  Hørt!!!

  Reply
  • Catarina
   16. november 2010 at 07:01

   @Helle K.: 🙂

   Reply
 • marina
  15. november 2010 at 21:56

  Det citat har jeg stående på et billede som står i mit soveværelse, jeg kigger på det hver dag og minder mig om hvor vigtigt det er at give lidt ekstra kærlighed til de der måske ikke selv har overskuddet, for mig en god ting at huske på.

  Reply
  • Catarina
   16. november 2010 at 07:02

   @marina: Det er nemlig rigtig vigtigt at gi’ til dem som ikke lige har overskuddet også selvom de der ikke lige værdsætter det. 🙂

   Reply
 • Annette's space
  16. november 2010 at 01:00

  det er så sandt Catarina 😀

  Reply
  • Catarina
   16. november 2010 at 07:03

   @Annette’s space: Yepper. 😛

   Reply
 • TinaLiel
  16. november 2010 at 06:51

  Ja hvor er det da sandt! Hvor lød jeres blogtræf skønt. Har læst om det ude i blogland og sågar set et dejligt billede af dig (ja jeg tror at det var dig). Ha en dejlig dag♥

  Reply
  • Catarina
   16. november 2010 at 07:04

   @TinaLiel: Det er det nemlig Tina. Ja, blogtræffet var sååå skønt og hyggeligt og alt muligt. Ja, jeg tror også jeg så et mindre flatterende billede af mig selv. 😉

   Ønsker også dig en dejlig dag.

   Reply
 • Madame
  16. november 2010 at 08:52

  Smukke og meget tankevækkende ord 🙂 Ha’ en dejlig dag, Catarina!

  Reply
  • Catarina
   16. november 2010 at 09:13

   @Madame: Præcis og dem skal vi huske på når vi møder mennesker som måske ikke er helt så rare. 🙂

   Reply
 • Donald
  16. november 2010 at 11:59

  Desværre er det ikke når vi behøver det mest, at vi bliver elskede og man kan jo ikke kræve at blive elsket. Jeg tror at man kan være heldig at finde et miljø, hvor alle respekterer hinanden og hvor en lille opmærksomhed returneres med stor glæde og jeg tror at man derved skaber kærlighed.

  Men jeg har næsten ikke oplevet noget i den retning, for i mine forhold endte det altid med at der manglede noget eller der var noget forkert.

  Så jeg føler lidt utilfredshed med det ellers meget søde citat. Jeg vil nok dreje den herhen:

  Elsk mig, når du kan, og du vil blive lykkelig.

  Eller noget i den retning. 🙂

  Reply
  • Catarina
   16. november 2010 at 12:35

   @Donald: Det er vi selv herre over. Hvis man starter med sig selv så plejer det at gå den rigtigt vej. Tænk på den hjemløse som ligger på gaden, kikker du ham i øjnene og gir’ et smil og et lille “hilse” nik, det gør jeg og de får som regel også en lille skærv, se det er også en slags kærlighed, nemlig medmenneskelig kærlighed. Og hvis man starter med at gi’ og ikke forventer at få, så får man dobbelt igen.

   Alting starter meden selv. 🙂

   Det er som også ok, men der forventes det at få noget igen og det er ikke meningen med kærlighed.

   Reply

Skriv en kommentar