Menu
Hverdagen / På tur

Et blogtræf i billeder

Jeg vil ikke skrive så meget om mit blogtræf i det Københavnske her den foregående lørdag, for det har mine dejlige medbloger allerede gjort, så smut forbi dem og læs om det fantastiske arrangement som Jens havde fået stablet på benene.
Jeg vil blot her sige tusind tak for en super hyggelig eftermiddag og aften til Madame, Uffe, Kisser, Trine Louise, Leif, Ditte, Annette, Britsol, Donald, Annemarie, Susling, Mia og en ekstra stor tak for, at holde hele arrangeret hele arrangementet Jens, super godt gået. Jeg glæder mig til, at se jer alle sammen en anden gang.

Jeg beklager den lidt forringet billedekvalitet, men jeg gad ikke have det store kamera med, så det var det lille som skulle klare sig igennem den til tider meget dæmpede belysning. 😉

Blogtræf, november 2010

 
 
 
 
 
 
 
 

0

22 kommentar

 • Trine Louise
  15. november 2010 at 09:14

  Tak for i lørdags – godt at møde dig!

  Reply
  • Catarina
   15. november 2010 at 09:27

   @Trine Louise: Selv tak og i lige måde. 🙂

   Reply
 • Rejen
  15. november 2010 at 09:15

  Hej Catarina det giver da en fornemmelse af hvor sjovt det var at mødes med andre bloggere, og som jeg har skrevet før så for min skyld må det gerne blive til en “ommer”…;-D

  Reply
  • Catarina
   15. november 2010 at 09:28

   @Rejen: Det er nemlig rigtigt sjovt at mødes med andre bloggere og det giver også noget andet at vi får sat ansigt og stemme på dem vi plejer at besøge. 🙂

   En “ommer” er jeg helt klart med på. 🙂

   Reply
 • Annette's space
  15. november 2010 at 10:32

  Skønne stemningsbilleder fra en rigtig dejlig aften :-))

  Reply
  • Catarina
   15. november 2010 at 11:18

   @Annette’s space: Ja, det var saftsusemig en dejlig aften. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  15. november 2010 at 11:03

  Det ser ud som og lyder som et hyggeligt træf 🙂
  Tillykke med din flotte omtale på Fotomalia 🙂 den er fuldt fortjent. Jeg er jo en af dine største fans. 😉

  Reply
  • Catarina
   15. november 2010 at 11:19

   @Helle K.: Det var bestemt rigtigt hyggeligt og det tåler så absolut en gentagelse.

   Mange tak, men, det er næsten for flotte ord. 😉

   Reply
 • Helle K.
  15. november 2010 at 11:05

  Jeg har kigget dine billeder og der er slet ingen jeg kender… på en andens billeder kunne jeg kende Madame. Men godt jeg ikke var der – jeg trives ikke sammen med rygere 😉

  Reply
  • Catarina
   15. november 2010 at 11:21

   @Helle K.: Jeg kendte Jens, Madame, Leif og Donald i forvejen, for dem mødte jeg da jeg var til blogtræf for snart to år siden i København. Ellers var resten også nye for mig, altså ansigterne. 🙂

   Reply
   • Catarina
    15. november 2010 at 11:22

    PS. ja der var lidt røget på Centralhjornet, hvor det er tilladt at ryge indenfor. 😉

    Reply
 • Madame
  15. november 2010 at 12:08

  Det er nogle flotte billeder – fyldt med den dejlige stemning fra i lørdags 🙂

  Reply
  • Catarina
   15. november 2010 at 12:19

   @Madame: Stemningen fejlede bestemt ikke noget i lørdags, og ja, det kan også godt fornemmes på billederne også for dem som ikke deltog. 🙂

   Reply
 • Jens
  15. november 2010 at 14:50

  Jeg synes det er nogle fede billeder – fyldt med masser af stemning. Jeg nød at se dem alle sammen…… selv om fornøjelsen blev en smule mindre, da jeg nåede til nogle af de billeder af mig selv – jeg synes nogle af dem er mindre flatterende, haha…..

  Men det var en supergod aften og jeg glæder mig til næste gang. 😀

  Reply
  • Catarina
   15. november 2010 at 15:33

   @Jens: Jeg er vild med de billeder af dig, tror faktisk det var nogle Leif tog da jeg var i baren. Du ser da brand godt ud. 🙂 Og du har ret, der er stemning på dem og jeg tror også dem som ikke deltog kan fornemme det. 🙂

   Jeg glæder mig også til den næste.

   Reply
 • Bente
  15. november 2010 at 18:23

  I har da vist haft alletiders aften! Tak for et smugkig 😉

  Reply
  • Catarina
   15. november 2010 at 19:27

   @Bente: Vi hyggede os helt vildt – virkelig et super godt arrangement. Synd du ikke kunne komme, håber festen ved din veninde var super. 🙂

   Reply
 • Ditte
  15. november 2010 at 23:08

  Herlige billeder Catarina 🙂
  Det var dejligt at møde dig ‘live’ – tak for en både hyggelig og sjov dag/aften!

  Reply
  • Catarina
   16. november 2010 at 07:01

   @Ditte: Og i lige måde, det var nemlig en både hyggelig og sjov aften. Jeg glæder mig til den næste. 🙂

   Reply
 • Donald
  16. november 2010 at 12:16

  Det er en skøn billedserie, som giver et smukt men alligevel realistisk billede af, hvordan sådan en oplevelse kan være. Ikke fordi jeg synes at bloggere er grimme, men jeg synes at Storebæltsbroen set fra Sprogø er et af de flotteste skud! Jeg har desværre ikke taget et billede af “tilkørsel” eller frakørsel, – hov, jo, forresten, der stod en svane på en mark på vejen ind, som jeg fangede med kameraet, men det blev ikke et godt billede p.g.a. lysmangel, men så er det jo extra rart at kigge på andres billeder.

  Reply
  • Catarina
   16. november 2010 at 12:38

   @Donald: Det er altid dejligt at kikke på billeder, med best er det når det et gode billeder, og de her billeder er ikke de bedste billeder jeg har skudt. 😉

   Reply
 • bar’sushi
  19. november 2010 at 19:36

  […] vild med det tang stykke som ofte er uden om risen og fisken på sådan en omgang sushi. Men ved blogtræffet gik vi, efter besøget hos Café Oscar, på Green Sushi i Grønnegade og hold da op hvor har de […]

  Reply

Skriv en kommentar