Menu
Livet / På tur

Et blogtræf i billeder

Jeg vil ikke skrive så meget om mit blogtræf i det Københavnske her den foregående lørdag, for det har mine dejlige medbloger allerede gjort, så smut forbi dem og læs om det fantastiske arrangement som Jens havde fået stablet på benene.
Jeg vil blot her sige tusind tak for en super hyggelig eftermiddag og aften til Madame, Uffe, Kisser, Trine Louise, Leif, Ditte, Annette, Britsol, Donald, Annemarie, Susling, Mia og en ekstra stor tak for, at holde hele arrangeret hele arrangementet Jens, super godt gået. Jeg glæder mig til, at se jer alle sammen en anden gang.

Jeg beklager den lidt forringet billedekvalitet, men jeg gad ikke have det store kamera med, så det var det lille som skulle klare sig igennem den til tider meget dæmpede belysning. 😉

Blogtræf, november 2010

 
 
 
 
 
 
 
 

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

22 kommentar

  • Catarina
    15. november 2010 at 09:27