Menu
På tur

Flensborg blev aflyst

I går startede med lidt morgenhygge og da klokken nærmede sig ni, smuttede jeg til en omgang morgen spinning. Da jeg returnerede, skyndte jeg mig bad og blive færdig, for vi havde for Flensborg ventede. For længe siden aftalte Søren og jeg at vi denne lørdag skulle til Flensborg for at hyggesoppe, spise frokost og nyde hinandens selskab.

Vejret var ikke det pæneste, men det var da tørt og vi hyggede os med det sidste af Mads og Monopolet på vej ned igennem Jylland. Da vi nærmede os Sønderborgafkørslen, begyndte det at såregne. Vi håbede at det bare var en lille lokal byge og at det snart ville blive tørt igen. Men nej, det fortsate med at småregne og da vi kom over grænsen, så himlen endnu mørkere ud en i Danmark. Vi besluttede at ændre vores planer og smuttede en tur forbi Scandinavian Park for lige at andle lidt og derfra kørte vi til CITTI Grossmarkt, hvor vi spiste frokost og hyggede. Og ja, vi hyggede faktisk, selvom der var mange mennesker og det er et indkøbscenter, for hvor der er vilje er der også vej. 😉

Da klokken nærmede sig 4, besluttede vi, at nu ville vi begynde at trille nordpå igen. Trafikken gled næsten ubesværet, til trods for, at der faktisk var ret så mange biler på mortotvejen. Da vi kom til Fyn, havde vi tilsyneladende taget det dårlige tyske vejr med os hjem, for det regnede og skyerne lignede nærmest nogen som havde været statister i en gyserfilm. 🙂

Vel hjemme, fortsatte hyggen og lørdagen gled stille og roligt over i søndag. 🙂

6 kommentar

  • Catarina
    21. november 2010 at 10:15