Menu
På tur

Flensborg blev aflyst

I går startede med lidt morgenhygge og da klokken nærmede sig ni, smuttede jeg til en omgang morgen spinning. Da jeg returnerede, skyndte jeg mig bad og blive færdig, for vi havde for Flensborg ventede. For længe siden aftalte Søren og jeg at vi denne lørdag skulle til Flensborg for at hyggesoppe, spise frokost og nyde hinandens selskab.

Vejret var ikke det pæneste, men det var da tørt og vi hyggede os med det sidste af Mads og Monopolet på vej ned igennem Jylland. Da vi nærmede os Sønderborgafkørslen, begyndte det at såregne. Vi håbede at det bare var en lille lokal byge og at det snart ville blive tørt igen. Men nej, det fortsate med at småregne og da vi kom over grænsen, så himlen endnu mørkere ud en i Danmark. Vi besluttede at ændre vores planer og smuttede en tur forbi Scandinavian Park for lige at andle lidt og derfra kørte vi til CITTI Grossmarkt, hvor vi spiste frokost og hyggede. Og ja, vi hyggede faktisk, selvom der var mange mennesker og det er et indkøbscenter, for hvor der er vilje er der også vej. 😉

Da klokken nærmede sig 4, besluttede vi, at nu ville vi begynde at trille nordpå igen. Trafikken gled næsten ubesværet, til trods for, at der faktisk var ret så mange biler på mortotvejen. Da vi kom til Fyn, havde vi tilsyneladende taget det dårlige tyske vejr med os hjem, for det regnede og skyerne lignede nærmest nogen som havde været statister i en gyserfilm. 🙂

Vel hjemme, fortsatte hyggen og lørdagen gled stille og roligt over i søndag. 🙂

0

6 kommentar

 • Fru E
  21. november 2010 at 09:45

  I fik heldigvis en god dag ud af de alligevel. Sådan ville vi også vælge, at se på det. Ingen grund til, at ødelægge noget der med små justeringer kan blive hyggeligt.

  God søndag.

  Reply
  • Catarina
   21. november 2010 at 10:15

   @Fru E: Nej, her skal vejret eller andre mennesker ikke ødelægge vores planer, så retter vi den mare til og nyder hinanden alligevel. 🙂

   Dejligt at I også har sådan en positiv indstilling. 🙂

   God søndag til dig og familien.

   Reply
 • Annette's space
  21. november 2010 at 12:22

  Flensborg flytter sig heldigvis sådan ikke lige, så den kan sikkert nåes en anden dag. Solskin kan anbefales 😀
  Ha’ en dejlig søndag…knus

  Reply
  • Catarina
   21. november 2010 at 12:53

   @Annette’s space: Nej, heldigvis og vi har som også været der flere gange. 🙂

   God søndag til dig. 🙂

   Reply
 • rejen
  21. november 2010 at 12:46

  Kan ikke huske om jeg nogensinde har været i Flensborg, jeg tror det ikke…Lidt ærgeligt med vejret, men sådan er det jo om efteråret/vinteren…Godt at I hyggede jer alligevel…Kan man jo også ligeså godt…God søndag til dig…

  Reply
  • Catarina
   21. november 2010 at 12:54

   @rejen: Præcis, man skal ikke lade sig slå ud af vejret. Flensborg er en ret hyggelig by, både op til jul men også om sommeren. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar