Gratis skønhed for sjælen

Danmarks Radio forærer jo som mange af jer allerede har set, lydbøger væk, det er rigtigt dejligt. Lige nu er det muligt, at stemme om hvilken bog vi på fredag kan downloade kvit og frit.

Nu er det ikke kun bøger Danmarks Radio forære væk. Hvis du er til klassisk musik, som jeg er, så er det nu muligt, at downloade Tjajkovskijs Tornerose fremført af Det kongelige Kapel. Super skøn musik hvor jeg med lukkede øjne, næsten kan se balletten for mig.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
8 thoughts on “Gratis skønhed for sjælen”

 • Jeg tænker tit på, at man burde downloade et par lydbøger. Når jeg har migræne, så ligger jeg på sofaen med lukkede øjne og lytter til fjernsynet – så ville det sikkert være lidt sjovere med en lydbog.

  Men jeg synes det er sjovest at læse selv og det er nok derfor, at jeg aldrig får det gjort.

  • @Jens: Jeg har prøvet at downloade lydbøger, men har endnu ikke fået hørt nogle af dem, jeg har det nemlig på samme måde som du, jeg vil også helt læse dem selv.

   Men musikken er dejlig, har du den?

 • Har stemt og vil rigtig gerne prøve en lydbog. Måske kan jeg lytte til den spotvis på arbejdet eller når jeg er lidt træt når jeg kommer hjem.

  Jens, kan du virkelig holde nogen som helst lyde ud når du har migræne? Her skal jeg være i et lydtæt rum, bælgmørkt og koldt.

  • @Fru E: Jeg regner med at jeg en dag finder ud af at lytte til sådan én lydbog, men endnu er det ikke lykkedes. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.