Smuk og stille morgen

27. november 2010

Omkring 8 tiden i aften, var der en pause i snefaldet og den benyttede jeg mig af til at få skovlet det sne væk der var kommet efter klokken 4. Da jeg stod op her til morgen, var jeg lidt spændt på hvor meget sne der var kommet i løbet af natten og til min forbavselse var der ikke kommet mere end et par cm. og de kunne klares med kosten, så den kastede Søren sig over, mens jeg sad og nød den den kop te han havde lavet til mig.

Uhmm, er der noget så dejligt som en lørdag morgen med masser af sne, ild i brændeovnen og masser af tid til nydelse.

Kl. 9 vil jeg være en smule aktiv, for der venter en enkelt times spinning og efter den står den på massiv hygge med mellemstemanden og yngste og produktion af julegodter. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply rejen 27. november 2010 at 09:00

  Det ser hyggeligt ud, og god fornøjelse med “godterne”….;-D

  • Reply Catarina 27. november 2010 at 10:54

   @rejen: Takker. 🙂

 • Reply Annette's space 27. november 2010 at 10:11

  Uhhmmmm ja…det er så hyggeligt 😀
  Jeg er blevet vækket alt for tidligt…..af stilheden :D…..og må konstatere at det sner her stadig. Det sneede også da jeg kørte hjem i nat og det ligner noget der bliver ved. SKØNT !!!

  • Reply Catarina 27. november 2010 at 10:54

   @Annette’s space: Jeg elsker også sneen også selvom den gir’ arbejde. 🙂

   Dejligt at du ogsp har fået masser af sne. God lørdag. 😀

 • Reply Kom så igang 28. november 2010 at 09:21

  Det lyder som en rigtig hyggelig dag,med børnene og med ild i brændeovnen.

  • Reply Catarina 28. november 2010 at 15:15

   @Kom så igang: Du kan tro det var hyggeligt. 🙂

   Og velkommen til bloggen her. 🙂

  Skriv en kommentar