Menu
Hverdagen

Smuk og stille morgen

Omkring 8 tiden i aften, var der en pause i snefaldet og den benyttede jeg mig af til at få skovlet det sne væk der var kommet efter klokken 4. Da jeg stod op her til morgen, var jeg lidt spændt på hvor meget sne der var kommet i løbet af natten og til min forbavselse var der ikke kommet mere end et par cm. og de kunne klares med kosten, så den kastede Søren sig over, mens jeg sad og nød den den kop te han havde lavet til mig.

Uhmm, er der noget så dejligt som en lørdag morgen med masser af sne, ild i brændeovnen og masser af tid til nydelse.

Kl. 9 vil jeg være en smule aktiv, for der venter en enkelt times spinning og efter den står den på massiv hygge med mellemstemanden og yngste og produktion af julegodter. 🙂

0

6 kommentar

  • Catarina
    27. november 2010 at 10:54