Ups, endnu en

28. november 2010

Egentlig var det meningen at søndagen skulle bruges herhjemme, jeg regnede med at jeg skulle pynte lidt op til jul, men min dejlige mand foreslog at vi smuttede en tur i Kolding Storcenter bare sådan for at snuse lidt rundt. Jeg synes det var en god ide så vi kørte afsted sådan at vi var der lidt efter de åbnede. Vi startede med at spise en let brunch på en af cafeerne derover og efterfølgende hyggede vi med at småshoppe lidt.

Jeg ved ikke hvad det er med mig og tasker, men jeg synes altså bare, at jeg altid finder én som jeg ikke kan leve uden. Jeg mangler slet slet ikke tasker, men da jeg så denne her taske, var jeg altså bare nød til at have den. Ok, det er blevet bedre med årene. Taskemanien. Men jeg køber mindst én pr år og ærligt talt, så bruger jeg de samme 2-3 tasker igen og igen og de andre kommer kun i brug til specielle lejligheder/tøj. Men jeg tror nu at denne kommer jeg til at bruge meget mere, da dens udformning, er ret fed. Jeg har allerede smidt alt fra min sorte sag over i den, så den er som allerede taget i brug. 😉

UPDATE: Min søn synes den er lidt fed, sådan lidt 70’er retro agtig.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

16 kommentar

 • Reply Anette 28. november 2010 at 15:16

  Tillykke med en – den ser lækker ud 🙂 Jeg lider af det samme – “taskemani” – har det på nøjagtig samme måde: Bruger mest de samme 2 måske 3 tasker men alligevel er det godt med en ny indimellem 😛 God 1. søndag i advent til dig og din familie 🙂

  • Reply Catarina 28. november 2010 at 15:22

   @Anette: Hi hi skønt med en lidelsesfælde – og det er nemlig rigtigt dejligt at med en ny en gang i mellem. 😛

   Du må også have en god 1. søndag i Advent Anette.

 • Reply Olines 28. november 2010 at 15:27

  Man skal aldrig gå ned på hverken tasker eller sko:) Den er rigtig lækker, så den kan jeg da godt forstå, at du faldt for!

  • Reply Catarina 28. november 2010 at 15:41

   @Olines: Det er da lide det – “skal hverken gå ned på tasker eller sko” – det skal jeg huske, hummm, mangler jeg ikke et par sko eller to. 😆

   Ha’ en dejlig 1. søndag i advent. 😀

 • Reply Fru E 28. november 2010 at 15:42

  Aiii, sådan en stod jeg med i hænderne i mandags, bare i sort. Og tænkte….hvem der bare ejede denne taske 🙂

  Den står nu på min ønskeseddel.

  God søndag 🙂

  • Reply Catarina 28. november 2010 at 15:46

   @Fru E: Jeg så den også i sort, men jeg har så mange tasker i sort, så det blev den brune jeg snuppede. 😀

   Håber julemanden vælger den til dig til jul. 🙂

   God søndag til dig også. 😉

 • Reply Britt 28. november 2010 at 15:48

  Den er skøn – jeg er helt forelsket! 🙂 Sådan én er jeg nok nødt til at ha’, hvad mærke er det?

  • Reply Catarina 28. november 2010 at 16:10

   @Britt: Den er fra Pieces og er som bare købt i Vero Moda, så priser er faktisk også ganske ok 649,- 😀

 • Reply Britt 28. november 2010 at 16:13

  Tak 🙂

  • Reply Catarina 28. november 2010 at 16:30

   @Britt: Any time. 😀

 • Reply Mette 28. november 2010 at 16:24

  Helt enig med din søn 🙂

  • Reply Catarina 28. november 2010 at 16:30

   @Mette: 8)

 • Reply Bente 28. november 2010 at 17:50

  Den ser godt nok ret fed ud, på den gode måde – tillykke med den ;-).

  I øvrigt er jeg vist en mærkelig kvinde – for jeg lider ikke af taskemani, jeg bruger bare de der 2-3 tasker hele tiden 🙂

  • Reply Catarina 28. november 2010 at 18:09

   @Bente: Tak skal du have. 🙂

   Jeg kender faktisk et par stykker som har det som dig, så helt “mærkelig” er du nu altså heller ikke Bente. 😀

 • Reply Annette's space 28. november 2010 at 20:53

  Den er da SÅ nice, og sønnen har da ret…der er sådan lidt 70’er stil over den 😀

  • Reply Catarina 28. november 2010 at 21:15

   @Annette’s space: Jeg er også vild med den og så rummer den lige det den skal og så er der en smule ekstra plads. 😀

  Skriv en kommentar