Menu
Os & Familien

Ups, endnu en

Egentlig var det meningen at søndagen skulle bruges herhjemme, jeg regnede med at jeg skulle pynte lidt op til jul, men min dejlige mand foreslog at vi smuttede en tur i Kolding Storcenter bare sådan for at snuse lidt rundt. Jeg synes det var en god ide så vi kørte afsted sådan at vi var der lidt efter de åbnede. Vi startede med at spise en let brunch på en af cafeerne derover og efterfølgende hyggede vi med at småshoppe lidt.

Jeg ved ikke hvad det er med mig og tasker, men jeg synes altså bare, at jeg altid finder én som jeg ikke kan leve uden. Jeg mangler slet slet ikke tasker, men da jeg så denne her taske, var jeg altså bare nød til at have den. Ok, det er blevet bedre med årene. Taskemanien. Men jeg køber mindst én pr år og ærligt talt, så bruger jeg de samme 2-3 tasker igen og igen og de andre kommer kun i brug til specielle lejligheder/tøj. Men jeg tror nu at denne kommer jeg til at bruge meget mere, da dens udformning, er ret fed. Jeg har allerede smidt alt fra min sorte sag over i den, så den er som allerede taget i brug. 😉

UPDATE: Min søn synes den er lidt fed, sådan lidt 70’er retro agtig.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

16 Kommentar

  • Catarina
    28. november 2010 at 15:22