Menu
Strøtanker...

Stille lørdag

Lørdagen er stille i dag har jeg valgt at lade radioen få fred og dermed har eg kun lyden af brændeovnenesknitren, vindens susen uden for vinduerne og min egen snøften at hygge mig med.

Søren have et par småtin han skulle have hentet i Bilka, så han er for længst kørt til den sydlige ende af Odense og jeg nyder mørket og stilheden lidt endnu, for når Mads og Monopolet går på, så tændes radioen, men indtil da, vil jeg nyde min te og stilheden.

Godmorgen. 🙂


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar