Stille lørdag

11. december 2010

Lørdagen er stille i dag har jeg valgt at lade radioen få fred og dermed har eg kun lyden af brændeovnenesknitren, vindens susen uden for vinduerne og min egen snøften at hygge mig med.

Søren have et par småtin han skulle have hentet i Bilka, så han er for længst kørt til den sydlige ende af Odense og jeg nyder mørket og stilheden lidt endnu, for når Mads og Monopolet går på, så tændes radioen, men indtil da, vil jeg nyde min te og stilheden.

Godmorgen. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.