Menu
Familieliv / Kunst, kultur, sport & mad

Juletræet med sin pynt..

Christian og jeg besluttede at udnytte det smukke solskin til at køre ned i skoven et par kilometer her fra for at få fundet årets træ. Vi kikkede lidt på de træer som allerede var fællet og snakkede så om, at vi jo også lige kunne suppe en af de store save og skove et selv, da vi så træet. Der lå det, midt i en gruppe af af andre træer, det havde lige den rette højde og så i det hele taget rigtigt fint ud. Her i huset har vi nemmelig den tommelfingerregel, at træet skal være lige så højt som jeg, for når det så kommer på fod og der kommer en stjerne i toppen, så passer det med at træet når loftet og et juletræ skal nå loftet. Vi købte træet som endda var billigere en sidste år og ved fælles hjælp fik vi det ind i bilen og sikkert hjem. Nu står træet på terrassen og den 22. eller 23. december får det lov til at komme ind i stuen og så bliver det ellers pyntet som vi bedst kan lide det her i familien. 🙂

…..venter på vi får begyndt….

[audio:https://www.catarina.dk/wp-content/uploads/2010/12/Juletræet_med_sin_pynt.mp3|titles=Juletræet med sin pynt]

4 kommentar

  • Catarina
    12. december 2010 at 19:18