Menu
Hos os

Lækkermorgen

Jeg elsker tiden sådan en søndag morgen. Der er tid til at læse aviser, surfe lidt på nettet og ikke mindst at spise morgenmad sammen med min dejlige mand. Som regel sørger han for at der er rygende varm te til mig og når sulten banker på, laver han også morgenmad. I dag var jeg dog hurtigst og fik på den måde lov til at forkæle ham. Sådan en omgang blødkogte æg, er altså bare dejligt om søndagen og efter, i mange år, at have afluret Sørens trick, med altid at få perfekte blødkogte æg, kunne jeg vise, at jeg nu også (eller næsten) kan.

Nu sidder jeg veltilpas og venter på at vaskemaskinen skal slynge færdigt så jeg kan få tøjet hængt til tørre. Søndag morgen er altså bare en lækkermorgen. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

1

12 Kommentar

  • Catarina
    12. december 2010 at 10:58