Menu
Teknologi

At beskære eller ikke at beskære

..er et rigtigt godt indlæg af Fotograf Michael Bang. Og jeg er faktisk ret så enig med Michael i, at beskæring af fotos i Photoshop eller anden editor, hurtigt kan blive en lidt rodet og tilfældig affære. Fotograf Casper Tybjerg sagde engang til mig, at jeg skulle sørge for, at komponere mit billede i søgeren, for at beskære og lave andre fiksfakserier ved computeren bagester, er ikke det fedeste der findes og det giver jeg ham ret i. Faktisk tilstræber jeg altid at følge hans råd og derfor laver jeg ikke ret meget ved mine billeder efterfølgende. Hvis de skal bruges her på siden, så bliver de sat ned i opløsning og får runde hjørner og til det formål har jeg lavet en action som klare det på under 1 sek. og det er faktisk det hele. 8)

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

18 kommentar

  • Catarina
    13. december 2010 at 17:06