Menu
Hverdagen / Teknologi

Fri leg

Mit (gamle) Nikon D90 kan jo også bruges til at lave film med, ikke at jeg har gjort det, da jeg jo altid bare har brugt mit lommekamera til at filme med. Det kræver en rolig hånd og et stativ der evt. kan panorere og det kan mit ikke helt så “smooth” som jeg ville ønske mig det. Men jeg har da lavet et lille forsøg og jeg kan da godt se, at jeg skal øve mig en hel del mere, for at få den manuelle fokus til at glide lidt hurtigere og den skal køres mere “smooth” end det jeg har har gjort. Men der er vist noget med, at øvelse gør mester, så jeg klør på. 😀

0

11 kommentar

 • Mads
  16. december 2010 at 18:51

  Hej Catarina.

  Hyggelig lille jule/viner-video – dejlig stemning med musikken.

  Jeg synes det går ok med den manuelle fokus – jeg kæmper selv med samme problem, det er godt nok svært at lave en flydende overgang 🙂

  Hvad bruger du til at klippe din video sammen?

  Hilsen Mads

  Reply
  • Catarina
   16. december 2010 at 20:35

   @Hej Mads: Jeg synes det er vildt sjovt at eksperimentere med fokus og jeg skal da heltklart øve lidt mere.

   Jeg bruger enten VideoPad Video Editor eller Windows Live Movie Maker, det er lidt forskelligt. Denne film er lavet med Windows og start billedet og slut billedet er lavet i Photoshop (de billeder går igen i alle mine videoer)

   Catarina

   Reply
 • Annette's space
  17. december 2010 at 08:04

  Hvor er den sød den lille film 😀

  Reply
  • Catarina
   17. december 2010 at 10:03

   @Annette’s space: Tak skal du have. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  17. december 2010 at 08:22

  Jeg kan bare ikke starte den… øv.

  Reply
  • Catarina
   17. december 2010 at 10:05

   @Helle K.: Det er da underligt – her virker den fint. Underligt. 😕

   Reply
 • Helle K.
  17. december 2010 at 08:24

  Jeg kiggede den ovre på vimeo – den er rigtig sød og julet 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. december 2010 at 10:05

   @Helle K.: Godt du fandt ud af det – bare underligt du ikke kan starte den her. 🙁

   Reply
 • Helle K.
  17. december 2010 at 08:24

  nej måske ikke julet – men så stille vinter.

  Reply
  • Catarina
   17. december 2010 at 10:05

   @Helle K.: 🙂

   Reply
 • […] der havde funktionen, men det var bestemt ikke nogen let sag at filme, og jeg brugte kun en enkelt gangfilmfunktionen, da der ikke var autofokus i, hvilket betød, at jeg skulle fokusere manuelt. Og dem […]

  Reply

Skriv en kommentar