Fri leg

Mit (gamle) Nikon D90 kan jo også bruges til at lave film med, ikke at jeg har gjort det, da jeg jo altid bare har brugt mit lommekamera til at filme med. Det kræver en rolig hånd og et stativ der evt. kan panorere og det kan mit ikke helt så “smooth” som jeg ville ønske mig det. Men jeg har da lavet et lille forsøg og jeg kan da godt se, at jeg skal øve mig en hel del mere, for at få den manuelle fokus til at glide lidt hurtigere og den skal køres mere “smooth” end det jeg har har gjort. Men der er vist noget med, at øvelse gør mester, så jeg klør på. 😀

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
11 thoughts on “Fri leg”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.