Morgenhygge

19. december 2010

Sidder og hygger med frisk brød, brunsviger, masser af dejlig varm te og med at finde dagens kalenderlåge link i verdens bedste julekalender for fotointeresseret – hi hi ja, så fandt jeg det lige mens jeg skrev lidlægget her. 😉

Morgen er stille, som de aller fleste søndagmorgner, faktisk er det lige før at alle søndage ligner hinanden, men det gør nu heller ikke noget, for de er jo nettop sådan jeg kan synes søndagmorgner skal være.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply rejen 19. december 2010 at 09:27

  ja dejligt med de stille morgener hvor man ikke behøver at haste afsted…bare side og være til…god søndag..

  • Reply Catarina 19. december 2010 at 09:30

   @rejen: De er nemlige godt. Også en god søndag til dig. 🙂

 • Reply Brian 19. december 2010 at 20:24

  Eeeej man kan ikke få brunsviger i Randers….

 • Reply Brian Rasmussen 20. december 2010 at 22:29

  Jeg har prøvet at bage brunsviger en gang, og det gik egentlig ikke helt vildt godt, men jeg tror også jeg var meget rundhåndet med snasket – Men måske jeg skal prøve igen…

  På den anden side, så tror jeg bare at brunsviger smager bedre på fyn!

  • Reply Catarina 21. december 2010 at 08:23

   @Brian Rasmussen: Det er altid værd at prøver sig på brunsviger igen. Men ellers så må jeg jo have en med til dig, næste gang jeg kommer til Randers Regnskov. 😀

  Skriv gerne en kommentar