Menu
Os og familien

Hyggelig aften

En dejlig hyggelig nytårsaften blev det til her på matriklen. Menuen var noget af det simpleste jeg til dato har står for en nytårsaften, nemlig sushi til sønnike og jeg og smørrebrød til Søren. For første gang i mange år, stod jeg ikke og kokkererede, og ved du hvad – det kan jeg altså godt blive lidt forfalden til. 🙂

Da den dejlige nytårsmenu var spist, var der ikke lang tid til at sønnike skulle til fest oppe i Vissenbjerg, men inde jeg kørte han, hans krudt og drikkelse, derop, skulle Søren og sønnike lige ud og skyde et par af raketterne af. Resten af aftenen forsatte stille og roligt for Søren og mit vedkommende, dels fordi jeg jo skulle hente sønnike igen klokken 3 og dels fordi vi har det sådan, at nytårsaften ikke er mere speciel end andre aftner, ud over at årstallet på kalenderen skifter.

0

16 kommentar

  • Catarina
    1. januar 2011 at 11:02