Hyggelig aften

1. januar 2011

En dejlig hyggelig nytårsaften blev det til her på matriklen. Menuen var noget af det simpleste jeg til dato har står for en nytårsaften, nemlig sushi til sønnike og jeg og smørrebrød til Søren. For første gang i mange år, stod jeg ikke og kokkererede, og ved du hvad – det kan jeg altså godt blive lidt forfalden til. 🙂

Da den dejlige nytårsmenu var spist, var der ikke lang tid til at sønnike skulle til fest oppe i Vissenbjerg, men inde jeg kørte han, hans krudt og drikkelse, derop, skulle Søren og sønnike lige ud og skyde et par af raketterne af. Resten af aftenen forsatte stille og roligt for Søren og mit vedkommende, dels fordi jeg jo skulle hente sønnike igen klokken 3 og dels fordi vi har det sådan, at nytårsaften ikke er mere speciel end andre aftner, ud over at årstallet på kalenderen skifter.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

16 kommentar

 • Reply FruE 1. januar 2011 at 11:00

  Lækker menu og jeg kan godt forstå, at man kan vælge denne nemme løsning. Det er alligevel en del tid der går i køkkenet.

  Godt nytår 🙂

  • Reply Catarina 1. januar 2011 at 11:02

   @FruE: Det var slet ikke tosset at få maden udefra. 🙂

   Godt nytår til dig og familien. 🙂

 • Reply rejen 1. januar 2011 at 11:02

  Vores nytårsaften er også bare stille og rolig, som du skriver det er bare årstallet der skifter…Hmm kunne være jeg også skulle prøve med smørrebrød og så holde køkkenfri nytårsaften…;-D

  • Reply Catarina 1. januar 2011 at 11:03

   @rejen: Det var virkelig dejligt at prøve sådan en helt igennem let løsning og du skulle prøve det. 😀

 • Reply Karin Abildhauge 1. januar 2011 at 11:07

  Hvor lækkert og overhovedet ikke tung mad.

  Jeg havde en stille aften, er på antibiotika. Yngste var forbi til spisetid. Hun fik lidt laks til forret og en god bøf med bagt kartoffel til hovedret. Hun vil gerne have denne spise, så ved hun ca hvad hun kan tåle gennem aftenen/natten. Ændre i menuen tør hun ikke pt. (hihi).

  Ønsker herfra det lykkebringende nytår.

  • Reply Catarina 1. januar 2011 at 11:10

   @Karin Abildhauge: Nej, det var en dejlig let menu og så absolut en yndlings menu for sønnike. 🙂

   Noglegange er det også bedst bare at spise det man ved ens mave har det bedst med. 🙂

   Også en godt nyt 2011 til dig. 🙂

 • Reply Annette's space 1. januar 2011 at 12:09

  Lækker menu 😀
  Jeg holdt køkkenfri fordi alt blev lavet til mig…..sådan kan man nemlig også gøre 😉

  • Reply Catarina 1. januar 2011 at 12:26

   @Annette’s space: Øjj, det er også dejligt når nogle andre laver maden. 🙂

 • Reply Heidi 1. januar 2011 at 12:28

  Vi har også altid set nytårsaften som enhver anden aften. Men jeg skal lige hilse og sige, at det bestemt ikke er sjovt at sidde muttersalene hjemme denne aften mens manden er på job langt væk hjemmefra. Jeg har aldrig følt mig så ensom som denne – og sidste – nytårsaften.
  Så selvom der ikke er noget specielt ved denne aften, så er det alligevel trist ikke at have sin mand ved sin side når klokken slår 24.

  • Reply Catarina 1. januar 2011 at 12:33

   @Heidi: Det lyder som en trist aften. Håber du snart får manden hjem igen og at du ikke skal opleve flere nytårsaftner som denne.

 • Reply Heidi 1. januar 2011 at 13:15

  Ja, det var faktisk en smule trist, Catarina. Manden er hjemme igen, men desværre bliver de næste to nytårsaftener lige sådan. Overvejer ret kraftigt at rejse udenlands (til sydens sol og varme) sammen med ungerne mellem jul og nytår i år (2011). Har du nogen erfaringer i det, så vil jeg da gerne høre om det. 😉

  • Reply Catarina 1. januar 2011 at 14:01

   @Heidi: Aii det er da en lidt træls udsigt at have.Måske du skulle inviter en veninde eller noget familie over til næste år. 🙂

   Vi har faktisk holdt nytår i sydens sol her fpor et par år siden. Vi tog alle til Hurghada i Egypten d. 26/12 07 til d. 3/1-08 og havde en pragtfuld ferie.

   Du kan læse om den her:
   https://www.catarina.dk/category/rejser/egypten/hurghada/?submit=+Vis+

 • Reply Pia 1. januar 2011 at 15:46

  Godt jeg ik var ovre hos jer, havde ikke kunne vælge mellem sushi og lækker smørrebrød, min mave elsker begge dele temmelig højt:o)

  • Reply Catarina 1. januar 2011 at 17:18

   @Pia: Sønnike og jeg elsker osse begge dele, hvorimod Søren ikke er så vild med sushi. 🙂

 • Reply Anne F 1. januar 2011 at 23:19

  Det lyder godt, dejlig menu. Nej jeg ser heller ikke denne aften som så meget anderledes en andre aftener. Vi kører også stille og roligt frem. Vi er ude over alderen med afhemtning om natte. Det giver selvfølgelig lidt uro på anden vis. Det ikke at kende til de unges tilstand. Men det læres. Godt nytår til jer.Ser frem til at se flere af dine flotte fotos.

  • Reply Catarina 2. januar 2011 at 09:17

   @Anne F: Mange tak skal du have. 🙂 Ja, jeg kunne godt forestille mig at det er en anden uro det gir’.

   Jeg håber jeg kan leve op til dine forventninger, ang. fotos. 🙂

  Skriv en kommentar