Menu
Hverdagslivet...

Jeg elsker at se skisport

Men jeg synes det er lidt til grin at DR sender skihop 1. januar fra Garmisch-Partenkirchen, da denne konkurrence er er en del af en konkurrence hvor springerne skal springe fra 4 forskellige bakker i Europa, og den i dag er nummer 2 i rækken, så hverken starten af tuneringen eller slutningen af tuneringen, altså der hvor vinderen findes, viser DR. Kom nu DR og vis alt istedet for kun 1/4 af en turnering. Det vil være lidt det samme som, at vise EM i fodbold/håndbold og så kun vise mellemrunden og ikke andet, og det kunne jeg ikke forestille mig at der var ret mange der vil bifalde. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

 • Olines
  1. januar 2011 at 11:09

  Lige præcist med skihop så er det processen i, at se det der er vigtig for mig og overhovedet ikke målet eller hvem der vinder:)
  God dag til dig.

  SVAR
  • Catarina
   1. januar 2011 at 11:12

   @Olines: Jeg ser ikke tv, bare for at se tv, så….

   Også en god dag til dig. 🙂

   SVAR
 • Annette's space
  1. januar 2011 at 12:05

  Jeg ville nok se det, hvis jeg havde været hjemme, bare fordi det er tradition, men i stedet smutter jeg på en 12 timers vagt på værtshuset 😀

  SVAR
  • Catarina
   1. januar 2011 at 12:24

   @Annette’s space: jeg skal skam osse se det og læser mig så bare til resten. 🙂 Jeg ved i hvert fald at Morgenstern vandt den første bakke med et par suveræne hop. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar