Jeg elsker at se skisport

1. januar 2011

Men jeg synes det er lidt til grin at DR sender skihop 1. januar fra Garmisch-Partenkirchen, da denne konkurrence er er en del af en konkurrence hvor springerne skal springe fra 4 forskellige bakker i Europa, og den i dag er nummer 2 i rækken, så hverken starten af tuneringen eller slutningen af tuneringen, altså der hvor vinderen findes, viser DR. Kom nu DR og vis alt istedet for kun 1/4 af en turnering. Det vil være lidt det samme som, at vise EM i fodbold/håndbold og så kun vise mellemrunden og ikke andet, og det kunne jeg ikke forestille mig at der var ret mange der vil bifalde. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Olines 1. januar 2011 at 11:09

  Lige præcist med skihop så er det processen i, at se det der er vigtig for mig og overhovedet ikke målet eller hvem der vinder:)
  God dag til dig.

  • Reply Catarina 1. januar 2011 at 11:12

   @Olines: Jeg ser ikke tv, bare for at se tv, så….

   Også en god dag til dig. 🙂

 • Reply Annette's space 1. januar 2011 at 12:05

  Jeg ville nok se det, hvis jeg havde været hjemme, bare fordi det er tradition, men i stedet smutter jeg på en 12 timers vagt på værtshuset 😀

  • Reply Catarina 1. januar 2011 at 12:24

   @Annette’s space: jeg skal skam osse se det og læser mig så bare til resten. 🙂 Jeg ved i hvert fald at Morgenstern vandt den første bakke med et par suveræne hop. 🙂

  Skriv en kommentar