Jeg elsker at se skisport

1. januar 2011

Men jeg synes det er lidt til grin at DR sender skihop 1. januar fra Garmisch-Partenkirchen, da denne konkurrence er er en del af en konkurrence hvor springerne skal springe fra 4 forskellige bakker i Europa, og den i dag er nummer 2 i rækken, så hverken starten af tuneringen eller slutningen af tuneringen, altså der hvor vinderen findes, viser DR. Kom nu DR og vis alt istedet for kun 1/4 af en turnering. Det vil være lidt det samme som, at vise EM i fodbold/håndbold og så kun vise mellemrunden og ikke andet, og det kunne jeg ikke forestille mig at der var ret mange der vil bifalde. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Olines 1. januar 2011 at 11:09

  Lige præcist med skihop så er det processen i, at se det der er vigtig for mig og overhovedet ikke målet eller hvem der vinder:)
  God dag til dig.

  • Reply Catarina 1. januar 2011 at 11:12

   @Olines: Jeg ser ikke tv, bare for at se tv, så….

   Også en god dag til dig. 🙂

 • Reply Annette's space 1. januar 2011 at 12:05

  Jeg ville nok se det, hvis jeg havde været hjemme, bare fordi det er tradition, men i stedet smutter jeg på en 12 timers vagt på værtshuset 😀

  • Reply Catarina 1. januar 2011 at 12:24

   @Annette’s space: jeg skal skam osse se det og læser mig så bare til resten. 🙂 Jeg ved i hvert fald at Morgenstern vandt den første bakke med et par suveræne hop. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.