En god eftermiddag

5. januar 2011

Havde aftalt med sønnike at vi skulle mødes inde ved Fitness World når han fik fri fra skole og vi kom næsten samtidig derind og gid i omklædningsrumene. Efter et par timer med bl.a 5 km intervalløb, 5000 meter roning, nu med cykelhansker, så jeg slipper for de vabler jeg har haft igennem de sidste uger 🙂 og til slut 45 minutter i maskinerne, er vi nu klar til at indtage aftensmaden. Og appetitten… ja, den fejler altså ikke noget. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Rejen 5. januar 2011 at 18:23

  Nu ikke spise for meget så skal du bare op og træne igen..hihi…Godt løbet og roet og…..;-D

  • Reply Catarina 5. januar 2011 at 18:25

   @Rejen: Aftensmaden endte med at blive morgenmad 😳 (ikke så godt). Og i morgen står den atter på et par timers spinning, så det går vist nok. 😀

 • Reply Bente 5. januar 2011 at 20:39

  Nix, appetitten fejler ikke noget efter træning – det kan vi også skrive under på her i huset efter en tur i fitnesscentret her til aften ;-).

  • Reply Catarina 6. januar 2011 at 07:23

   @Bente: Håber I osse blev mætte, for det gjorde jeg i den grad. 😀

 • Reply marina 5. januar 2011 at 21:40

  jeg tog også romaskinen idag, er ellers ikke noget jeg plejer,kan godt mærke det i hænderne, der er et par gode vabler på vej.
  Det var jeg ikke lige klar over, så jeg må vidst også lige finde nogle hansker frem næste gang

  • Reply Catarina 6. januar 2011 at 07:25

   @marina: Jeg gik in til en cykelhandler og fik nogle fine nogle som ydermere var på tilbud, da det jo ikke lige er sæson for hansker uden fingre nu. 😀

  Skriv en kommentar