Menu
Teknologi

Keywording

Jeg er igang med noget af en træls opgave, nemlig at gi’ alle mine billeder fra 2002 – 2008 keywords. 2002 var det år hvor der kom et digitalt kamera i mine hænder, men jeg begynte først at gi’ mine billeder keywords, da eg fik mit første dSLR kamera og det gjorde jeg i 2008. Men er du klar over hvor mange billeder der er inden jeg er færdig… helt nøjagtig er der 7842 billeder. Men jeg ved, at når jeg først har fået det gjort, så er det noget lettere at finde dem hvor f.eks Christian er på eller dem hvor alle drengene er på samt taget i Italien osv.

Heldigvis har jeg altid haft en meget streng struktur i mine billedemapper, så jeg er ikke på noget tidspunkt i tvivl hvor billedet er taget hende og heldigvis for det. 🙂

Nå ikke mer bloggeri – tilbage til keywordingen.

7 kommentar

  • Catarina
    5. januar 2011 at 12:34