Menu
Teknologi

Lightroom genveje

Jeg elsker at bruge genveje, da jeg på den måde arbejder meget hurtigere. Og da jeg indimellem prøver at arbejde i Lightroom, selvom det absolut ikke er mit favoritprogram (endnu), irriterede det mig, at jeg ikke kunne bruge mine sædvanelig genveje (dem fra Bridge). Heldigvis har jeg nu fundet en oversigt over dem der bruges til Lightroom, så nu skal de bare lige lagres på min interne harddisk. 😉

Hvis du også mangler lidt genveje, så kan du finde dem her. 🙂

0

2 kommentar

 • Anders
  5. januar 2011 at 10:02

  Lige hvad vi har brug for 🙂 Supergodt, Catarina – nu er der håb for at min musearm plager knapt så meget i fremtiden

  Reply
  • Catarina
   5. januar 2011 at 10:56

   @Anders: Uha, ja det er ikke rart hvis du allerede har problemer med mussearm, så er det virkelig på tide at få lært de genveje. 😀

   Reply

Skriv en kommentar