Lightroom genveje

5. januar 2011

Jeg elsker at bruge genveje, da jeg på den måde arbejder meget hurtigere. Og da jeg indimellem prøver at arbejde i Lightroom, selvom det absolut ikke er mit favoritprogram (endnu), irriterede det mig, at jeg ikke kunne bruge mine sædvanelig genveje (dem fra Bridge). Heldigvis har jeg nu fundet en oversigt over dem der bruges til Lightroom, så nu skal de bare lige lagres på min interne harddisk. 😉

Hvis du også mangler lidt genveje, så kan du finde dem her. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Anders 5. januar 2011 at 10:02

    Lige hvad vi har brug for 🙂 Supergodt, Catarina – nu er der håb for at min musearm plager knapt så meget i fremtiden

    • Reply Catarina 5. januar 2011 at 10:56

      @Anders: Uha, ja det er ikke rart hvis du allerede har problemer med mussearm, så er det virkelig på tide at få lært de genveje. 😀

    Skriv en kommentar