Lightroom genveje

5. januar 2011

Jeg elsker at bruge genveje, da jeg på den måde arbejder meget hurtigere. Og da jeg indimellem prøver at arbejde i Lightroom, selvom det absolut ikke er mit favoritprogram (endnu), irriterede det mig, at jeg ikke kunne bruge mine sædvanelig genveje (dem fra Bridge). Heldigvis har jeg nu fundet en oversigt over dem der bruges til Lightroom, så nu skal de bare lige lagres på min interne harddisk. 😉

Hvis du også mangler lidt genveje, så kan du finde dem her. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Anders 5. januar 2011 at 10:02

    Lige hvad vi har brug for 🙂 Supergodt, Catarina – nu er der håb for at min musearm plager knapt så meget i fremtiden

    • Reply Catarina 5. januar 2011 at 10:56

      @Anders: Uha, ja det er ikke rart hvis du allerede har problemer med mussearm, så er det virkelig på tide at få lært de genveje. 😀

    Skriv gerne en kommentar