Samtalernes dag

6. januar 2011

Er just hjemkommet efter en rigtig hyggelig samtale med jobcentret, som for mit vedkommende ligger i Glamsbjerg. Og i formiddag var jeg jo inde i byen til samtale om vikariatet. 🙂 Det er altid super hyggeligt at komme ned til jobcentret, da de, i modsætning til min fagforening, er meget mere imødekommende og menneskelige.

Untitled-1

Nu vil jeg fortsætte med min keywording så jeg kan blive færdig inden weekenden rammer. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar