Morgenssysler

7. januar 2011

Fredagen er for længst skudt i gang og jeg har lige sagt farvel til sønnike som i dag kun har en kort da i skolen, da de sidste to timer er blevet aflyst. Spørg lige om han synes det var helt ok. 🙂 Jeg selv har sat mig til tasterne og en ansøgning, som jeg startede på i går, er ved at tage form og kommer afsted senere i dag, for ordene flyder let fra fingerne ud til tasterne. Dejligt. Lyden fra tasterne mikses let med lyden af P2 som fylder huset med behagelige lyde og den sædvanelige morgente er i dag byttet ud med en dejlig hjemmelavet Chai latte, ahh som den gør godt.

Senere på formiddagen skal jeg ind til Winthers Kaffe og hente nye te forsyninger, i form af Roibushte og Assamte, som jeg bruger til at lave min Chai te af. Og så må eg vist heller få sat over til en omgang af Thereses flydende guld, for ellers når vores appelsiner da vis at blive for gamle.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Rejen 7. januar 2011 at 08:59

    Lækker morgen at have gang i…God dag til dig…;-D

    • Reply Catarina 7. januar 2011 at 09:03

      @Rejen: Takker og rigtig meget i lige måde. 😀

    Skriv gerne en kommentar